Website foto 11 – 2019

Community Partner Optimizely

Toegang tot pre-features van Optimizely voor onze klanten

Als Community Partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features binnen Optimizely. Ook testen we nieuwe functionaliteiten als deze nog in ontwikkeling zijn. Zo kunnen wij voor onze klanten vroegtijdig monitoren of veranderingen impact hebben op A/B tests die we draaien. Daarnaast zijn de lijntjes kort met de support afdeling van Optimizely. Zo kunnen we snel schakelen en onze klanten optimaal bedienen.

Onze CXO dienstverlening blijft innoveren

Nieuwe ontwikkelingen die de technologische marketing wereld met zich meebrengt dragen bij aan de innovatie van onze dienstverlening. Onze consultants zijn op de hoogte van Intelligent Tracking Prevention (ITP), Single Page Application (SPA) en Multi Armed Bandit en geven daarin advies aan onze klanten. Met het partnership hebben we bewezen dat we voldoen aan de strenge eisen die Optimizely stelt aan haar partners. Na het behalen van certificaten, die als voorwaarden worden gesteld aan het Community Partnership, hebben we nu toegang tot extra kennis, features en informatie. Zo blijven we innoveren in ons vakgebied en dagen wij onze klanten uit om datagedreven beslissingen te nemen.

Wil je met CXO of CRO naar een hoger niveau? Wij ondersteunen je daarbij. Neem contact met ons op via info@orangevalley.nl.