Website foto 11 – 2019

ComScore Digital Analytix Authorized Partner

ComScore Digital Analytix is een van de meest geavanceerde analytics oplossingen waarmee geavanceerde analyses uitgevoerd kunnen worden.

OrangeValley is sinds 2009 officieel partner van Nedstat (en later Comscore). Comscore is een toonaangevende aanbieder van web analytics en innovatieve oplossingen voor online business optimalisatie. De producten en diensten voorzien marketeers van inzicht en tools die nodig zijn om hun klanten te targetten met relevante content of producten en de online resultaten te verbeteren. OrangeValley medewerkers worden jaarlijks getraind en gecertificeerd in het werken met ComScore Digital Analytix. Op deze manier kan OrangeValley samen met Comscore de gebuikers van Digital Analytix (Sitestat) ondersteunen om het maximale rendement uit deze tool te halen.

Wij begeleiden implementatietrajecten en trainen eindgebruikers in het gebruik van het Digital Analytix. We controleren de technische inrichting van SiteCatalyst en stimuleren het juiste gebruik binnen de organisatie.

Voordelen

  • Een flexibele rapportagestructuur
  • Snelle rapportages en gedetailleerde inzichten
  • Eenvoudig te implementeren voor uitgevers (met de mogelijkheid om hun bestaande MMX UDM tag te gebruiken voor Digital Analytix rapportages)
  • Inzicht in campagnes
  • Cross-platform metingen

Relevante dienstverlening
Zoekmachine optimalisatie
Web Analytics
Conversie optimalisatie
Online Adverteren
Dashboarding