Website foto 11 – 2019

GitHub

OrangeValley maakt gebruik van GitHub.com. GitHub is een software-ontwikkelplatform waarbij developers code kunnen opslaan en delen om daar vervolgens samen aan te werken. Het platform is gebaseerd op het Git-versiebeheersysteem waarbij software beschikbaar wordt gesteld door middel van zogenaamde repositories. Het is mogelijk deze repositories te delen met teams of openbaar aan te bieden (open-source). Daarnaast biedt GitHub de mogelijkheid om code van meerdere teamleden die aan hetzelfde project werken samen te voegen (mergen). GitHub biedt binnen elke repository features als versiebeheer, wiki’s en een bugtracker aan.

Versiebeheer

Eén van de grote voordelen van GitHub is het flexibele en betrouwbare versiebeheersysteem. Daarin worden zowel de huidige als eerdere versies van geschreven code opgeslagen. Hierdoor is het eenvoudig om eerder gemaakte versies te bekijken en indien nodig te herstellen.

Bugtracker

De bugtracker stelt ons in staat om direct te schakelen met developers waarbij fouten verholpen kunnen worden en implementaties pragmatischer ingestoken kunnen worden.

Relevante dienstverlening

Web Analytics
Zoekmachine optimalisatie