Website foto 11 – 2019

Tealium Reseller & Solution Partner

Hét Data-First Customer Data Platform (CDP)

De verwachtingen van klanten wanneer ze landen op de website, zijn hoger dan ooit. Tegenwoordig verwacht 76% van de consumenten een gepersonaliseerde, relevante experience. Bij voorkeur real-time en daarnaast over alle zogenaamde touch points heen. 57% van de consumenten geeft aan dat zij naar een concurrent zijn overgestapt, omdat ze daar een betere beleving ervaarden. Ruim 67% geeft aan meer te willen betalen door een goede experience. Redenen genoeg om aan een 360 graden klantbeeld te werken waarmee die klantbeleving gemaximaliseerd kan worden.

De uitdaging hierbij is de gefragmenteerde data. Het contact met (potentiële) klanten verloopt via een steeds groeiend aantal touch points. Daarnaast worden er meer technologische oplossingen en leveranciers ingezet dan ooit. Iedere technologie verwerkt data anders met en slaat het op in haar eigen silo. Het ontbreken van de onderlinge relaties zorgt voor incomplete inzichten en daarmee een inconsistente, vaak teleurstellende experience voor klanten.

Als Tealium partner en reseller hebben we een uitgelezen oplossing voor dit vraagstuk. Tealium heeft namelijk een krachtig platform waarmee je data real-time kunt integreren en beheren over teams, leveranciers en touch points heen. Het platform integreert met nagenoeg ieder customer touch point (online & offline) en technologie voor het verzamelen van de data. Vervolgens wordt bekende klantdata met anonieme data gecombineerd en ten slotte verrijkt op basis van business rules. Eindresultaat is een 360 graden klantbeeld. Met dit geconsolideerde beeld kan je een betere cross-channel experience aan je klanten bieden. 

Waarom Tealium

 • Data governance en compliance volledig ondersteund.
 • Een compleet platform wat de volledige data supply chain omvat. Inclusief Tag Management System (TMS), API Hub, Customer Data Platform (CDP), Data en Management.
 • Een Ecosysteem van partners en meer dan 1.000 voorgedefinieerde technologie integraties.
 • Leverancier-neutraal; ondersteunt de nu aanwezige stack, met daarmee de vrijheid in marketing cloud leveranciers.
 • Real-time data verwerking.

tealiu

Business impact

 • Het verhogen van de omzet: Door een 360 graden klantbeeld voor een meer gepersonaliseerde customer experience.
 • Het optimaliseren van de marketing spend: Het targeten van de juiste (potentiële) klanten met precisie.
 • Verhoogde time to value: maak data klaar voor machine learning.
 • Bescherming van de data: Zekerheid van de bescherming van klantgegevens en naleving van regelgeving.

Tealium & OrangeValley

OrangeValley is een Tealium Reseller en Consulting partner. Als het datagedreven digital marketingbureau van Nederland hebben we een passie voor data. Tealium past perfect binnen onze aanpak en gezamenlijk staan we voor het halen van het optimale digitale resultaat, gebaseerd op datakwaliteit, inzicht in de doelgroepen en privacy.

Wat bieden wij:

 • Een Tealium licentieovereenkomst op maat.
 • Tealium gecertificeerde specialisten.
 • Begeleiding bij het implementatieproces.
 • Een strategische partner die samen met jou het maximale rendement behaalt, door het optimaal benutten van het Tealium platform.

Maak kennis met Tealium

Neem contact op met OrangeValley voor de implementatie van Tealium of meer informatie.