Wilt u meer rendement uit bestaande zoekmachine advertenties behalen? OrangeValley analyseert uw Google AdWords account op meer dan 140+ factoren en geeft inzicht in hoe u uw campagnes kunt verbeteren in de gehele customer journey.

De specialisten van OrangeValley analyseren uw Google AdWords account op diverse onderdelen zoals:

  1. Dialoog – In hoeverre wordt er ingespeeld op het bereiken van de doelgroep met de juiste boodschap, op het juiste moment en de juiste plaats.
  2. Techniek – Wordt er optimaal gebruik gemaakt van alle functionaliteiten binnen het Google AdWords account zoals: Dynamic Search Ads (DSA), Retargeting Lists Search Ads (RLSA) en Experiments?
  3. Hygiëne – Is de basis van het Google AdWords Account op orde en hoe zijn elementen als campagnestructuur, advertentieplanning, biedstrategieën, extensies en uitsluitingen ingericht?

Vraag vrijblijvend een SEA Scan aan van Uw Google AdWords Account >

DA
Marketing

Het Google AdWords account in één oogopslag

Het resultaat van de SEA Scan en concrete adviezen van onze specialisten worden bij u op locatie gepresenteerd. De uitkomst van de scan wordt weergegeven in een spiderdiagram. Zo kunt u in één oogopslag de kansen binnen het Google AdWords account zien.

Zoekmachine Adverteren (SEA) Scan OrangeValley

 

Gerichte aanpak met concrete actiepunten!

In het verbeteren van online resultaat is bijna alles interessant, maar niet alles relevant. Dit is afhankelijk van het online marketing maturity level waar uw website en organisatie zich bevindt. Wij bepalen daarom eerst op welk online marketing volwassenheidsniveau uw organisatie zich bevindt.

Binnen het maturity level zijn er vele verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden. Door per individuele verbetering de benodigde resources (effort) en het te behalen rendement (gain) aan te geven, wordt prioriteit gegeven aan de verbeteringen met het meeste rendement.

OrangeValley effort gain matrix

 

Wilt u meer weten over de Google AdWords rendement scan? Neem contact op met onze specialisten.

Tel : 030 – 8 200 200
@ : rendementscan@orangevalley.nl

SEOaanpak

Vragen? Neem contact op