OrangeValley Homepage

SEO Expert Analyse

SEO is tegenwoordig een groot onderdeel van online marketing. Met SEO haal je organische bezoekers naar je website waarvan je weet dat ze op zoek zijn naar het product of de dienst die je aanbiedt.

SEO expert analyse

De SEO Expert Analyse

Wil jij weten hoe jouw website scoort en met welke aanpassingen je meer organisch verkeer binnen kan krijgen? Dan zit je hier goed. Met onze SEO expert analyse kijken we naar verschillende aspecten van je website welke zijn onderverdeeld in de drie SEO pijlers. Namelijk: Technische SEO analyse, Content analyse en een Autoriteit analyse.

Vraag een expert analyse aan

Technische SEO analyse

Bij de technische SEO scan kijken we naar verschillende technische aspecten van je website en waar deze impact kunnen hebben op de organische resultaten. Techniek kan zeer grote impact hebben op de indexeerbaarheid van je website. Als Google je site niet of niet op de juiste manier kan bezoeken dan wordt het lastig om goede organische posities te scoren. 

Code
Content

SEO content analyse

Naast techniek is het ook belangrijk om de juiste content aan te bieden. Allereerst voor je bezoeker, maar uiteraard ook zodat de zoekmachine weet waar je pagina over gaat. Bij de SEO content check kijken we niet alleen naar de teksten op je website, maar ook naar andere vormen van content en of hier optimaal gebruik van gemaakt wordt.

Autoriteit analyse

Naast techniek en content is ook de autoriteit van je website belangrijk. Hoe meer links je krijgt van relevante websites in jouw branche hoe beter je het doet in de zoekmachine is vaak de stelregel. In de SEO check kijken we naar een aantal zaken op het gebied van autoriteit. We kijken onder andere naar de hoeveelheid verwijzende domeinen die een link naar jouw website hebben, hoe deze links er uit zien en wat de bijdrage is aan je organische vindbaarheid.

SEOaanpak
Just Justa fotografie

SEO audit rapport

Als we al deze zaken geanalyseerd hebben dan ontvang je van ons een SEO audit rapport met daarin onze bevindingen en een aantal aanbevelingen om mee aan de slag te gaan. Dit doen we zodat ook jij beter kan gaan scoren in de organische zoekresultaten. Interessant? Vraag dan een SEO expert analyse aan voor jouw website!