“Profiteer met je website van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.”

Met onze maandelijkse ondersteuning op het gebied van zoekmachine optimalisatie helpen wij de organische vindbaarheid en het online rendement te verbeteren. In overleg bepalen wij aan welke adviezen jouw organisatie behoefte heeft.

Adviezen worden door onze SEO consultants geleverd in de vorm van adviesdocumenten, maar ook door kennisoverdracht via SEO trainingen en het leveren van werkdocumenten die ontwikkelaars toepassen tijdens de implementatie. Door de veranderingen die zoekmachines regelmatig doorvoeren, word je dan ook continu op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en door ons geadviseerd over hoe je website(s) van deze veranderingen profiteert.

SEOaanpak
Data set

Advies, begeleiding en controle over zoekmachine optimalisatie activiteiten

Wij begeleiden jouw organisatie en controleren na implementatie van de door ons voorgestelde (technische) SEO adviezen. Voor deze begeleiding volgen wij de opgestelde SEO roadmap. Daarbij maken wij altijd de afweging tussen de energie die wij gezamenlijk moeten steken in een verbetering (effort) en het rendement dat wij uit die verbetering verwachten (gain). Deze effort/gain matrix vormt het werkdocument om de gewenste optimalisaties succesvol binnen je website(s) door te (laten) voeren.

Wanneer wij je structureel begeleiden kan je altijd beroep op ons doen om advies over zoekmachine optimalisatie in te winnen, extra begeleiding te vragen en verzoeken tot implementatie te controleren of begeleiden. Zo profiteert je website van de laatste veranderingen die aangebracht worden in zoekmachines. En blijven zoekresultaten voor je doelgroep binnen elke fase van de customer journey relevant en zichtbaar.

Vragen? Neem contact op