Wil je de volgende stap maken in de online vindbaarheid van je website? Met zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO, kan je door eenmalige verbeterpunten en structureel beheren van je website groeien in je vindbaarheid en business.

Zie je ook de waarde in van SEO, maar heb je geen beschikking over personeel met genoeg kennis aan boord en/of beperkte tijd beschikbaar? Wij begeleiden, adviseren en trainen een uitleenlopende groep top 100 e-commerce bedrijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Data-team
MarketAutomation

Onze SEO Consultancy onderdelen

Wij bieden SEO consultancy en ondersteuning voor de volgende onderdelen:

Ondersteuning bij migratie

Lanceer je binnenkort een nieuwe site? Het is belangrijk om al in vroeg stadium hulp in te schakelen bij een correcte migratie, zodat de vindbaarheid van je website nagenoeg intact blijft.

Search
Statistics

Evalueren van teksten

Heb je veel waardevolle content op je website, maar word je niet tot slecht gevonden? In de meeste gevallen ligt dit aan hoe de teksten zijn geschreven en hoe de zoekmachine zoals Google deze interpreteert. Wij kunnen je ondersteunen door middel van SEO copywriting training en evalueren van huidige teksten.

Wil je de autoriteit van je website verhogen?

Ben je bekend met SEO en is je website goed doorzoekbaar voor Google, maar wil je groeien in zichtbaarheid? Wij helpen je verder door middel van Contentmarketing trainingen en/of begeleiden met het opstellen en uitvoeren van een Contentmarketing strategie.

Meer over Contentmarketing

Goal
Marketing

SEO Consultancy voor een nieuwe website

Ben je van plan om een binnenkort een website te lanceren, maar is er in de organisatie weinig tot geen kennis over zoekmachine optimalisatie aanwezig? Hierbij biedt een SEO workshop de uitkomst om binnen 1 dag de achtergrond en de belangrijkste onderdelen van SEO te leren kennen. Daarnaast zijn teksten één van de drie belangrijkste onderdelen binnen SEO. In een SEO copywriting training van een dag wordt vertelt hoe tekstschrijvers rekening kunnen houden met SEO voor de beste resultaten.

Huidige website analyseren voor verbeterpunten

Wil je snel inzicht hebben in welke verbeterpunten er voor je website zijn die de vindbaarheid verbeteren? Dan bieden wij een SEO scan aan die deze verbeterpunten in kaart brengt. Groot voordeel is dat dit binnen een week is gedaan.

Lees meer over SEO scan

marketing-data
Calender

Waarom kiezen voor de SEO Consultancy van OrangeValley?

Actief in de top 100 e-commerce bedrijven in diverse branches van Finance tot Goede doelen. Met onze bewezen en gestructureerde zoekmachine optimalisatie aanpak begeleiden we je naar een betere zichtbaarheid van je website en het verhogen van je (online) omzet.

Vragen? Neem contact op