“Professionaliseer uw online marketing team met actuele online marketing training.”

Online marketing training wordt steeds belangrijker. De innovatie in de online marketing vraagt om permanente aanscherping van de bestaande online marketingactiviteiten. Het effect van onze aanpak is groter naarmate meer mensen onze aanpak kunnen hanteren en doorgronden.

De door onze ervaren consultants ontwikkelde training- en coaching programma’s, zijn toegankelijk en door de modulaire opzet aan te passen aan uw persoonlijke opleidingsbehoeften. In onze trainingen en opleidingen komen alle aspecten van het verbeteren van online rendement aan bod. Het standaard cursusaanbod bestaat uit de volgende modules welke steeds uit twee dagdelen bestaan.

Bekijk de trainingskalender

Coaching & Training

Wij bieden collectieve en individuele coaching aan. U kunt zich inschrijven op onze standaard trainingen, maar bieden ook in-house trainingen die we verzorgen voor teams en gehele afdelingen. Begeleiding op de werkplek en training-on-the-job worden ingezet om daadwerkelijk met de geleerde stof aan de slag te gaan. Hiervoor stellen wij een leerplan met leerdoelen op.

Opleidingskalender Online Marketing trainingen

Bekijk de trainingskalender

Online Marketing Trainingen en OrangeValley

OrangeValley is door Google, Microsoft, SiteSpect en Visual Website optimizer geaccrediteerd voor haar aanpak. Jaarlijks staan we in de Top 5 van het Emerce onderzoek naar toonaangevende Site Statistics & Optimalisatie bureaus in Nederland. We verzorgen voor diverse toonaangevende opdrachtgevers de online marketing trainingen. Door de modulaire opzet met coachingsmogelijkheden kunnen onze online marketing trainingen aan de individuele wensen worden aangepast. Informeer naar de mogelijkheden.