“Optimale performance van uw Google Analytics omgeving ondanks traffic van miljoenen sessies.”

Als officiële reseller van Google Analytics 360 (voorheen Google Analytics Premium) verzorgt OrangeValley de implementatie en het onderhoud rondom het afsluiten van deze enterprise oplossing.

Wat is Google Analytics 360?

Google Analytics 360 biedt een hogere datacapaciteit aan en verbeterde processing voor uw Analytics omgeving. Hierdoor hoeft u geen kleine streekproef- of sample data te gebruiken wanneer u structureel grote hoeveelheden bezoekers ontvangt en/ of miljoenen pageviews heeft. Ten opzichte van de gratis Google Analytics versie biedt Google Analytics 360 tot 1 miljard meetpunten (hits) per maand, ongeacht het aantal profielen die u gebruikt. De data van Google Analytics 360 wordt eveneens gegarandeerd, waardoor u er verzekerd van bent dat het platform optimaal blijft presteren. Ook bent u volledig eigenaar van de data.

Andere grote voordelen van Google Analytics 360 zijn de snellere dataverwerking en een directe koppeling met Google BigQuery en DoubleClick.

OrangeValley: Google Analytics Certified Partner

Als Google Analytics Certified Partner is OrangeValley naast Google Analytics 360 ook reseller van Google Optimize 360. Ook op het gebied van Google Optimize 360 is OrangeValley dus geaccrediteerd om de implementatie en begeleiding bij het testen te faciliteren.

Service Level Agreement (SLA)

Als onderdeel van uw Google Analytics 360 (Google Analytics Premium) licentie neemt u bij OrangeValley een Service Level Agreement af. Hiermee monitoren wij op structurele basis de betrouwbaarheid van uw data. Wij helpen u eveneens om maximaal rendement uit uw Google Analytics 360 licentie te halen.

Onze gecertificeerde consultants staan altijd voor u klaar om uw vragen over Google Analytics 360 te beantwoorden. Wij houden u tevens op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en bèta’s. Wanneer interessant kijken wij samen met u of het benutten van deze nieuwe functionaliteiten voor u relevant is.

Web Analytics diensten van OrangeValley:
Artikelen over Conversie Optimalisatie van OrangeValley specialisten: