“Altijd up to date over de resultaten van uw online marketing prestaties dankzij het KPI Dashboard”

Iedere organisatie heeft haar eigen databehoefte en stuurt op specifieke Key Performance Indicators (KPI’s). Dankzij het KPI Dashboard heeft u altijd inzicht in deze prestatie indicatoren en de belangrijkste resultaten. Onafhankelijk van de tools die u gebruikt, helpt OrangeValley u bij effectieve Dashboarding.

Bekijk hier ons webinar over het KPI Dashboard:

Het KPI Dashboard

OrangeValley maakt het KPI dashboard voor u op maat, inclusief uw persoonlijke targets. Op basis van het KPI Framework heeft u altijd inzicht in uw belangrijkste KPI’s en worden werkzaamheden bepaald om de resultaten positief te beïnvloeden. Data in het dashboard is op basis van uw webanalyse tool en wordt geautomatiseerd bijgewerkt. Hierdoor onderneemt u wanneer nodig direct actie en stuurt u marketingactiviteiten bij wanneer nodig.

Custom KPI Dashboard creatie

Naast uw belangrijkste KPI’s vanuit uw webanalyse tool kan het ook heel goed zo zijn dat er nog meer inzicht gewenst is. Vanuit andere tools die u gebruikt, zoals uw CRM, Facebook, Twitter, DoubleClick of hele andere tools. KPI Dashboard specialisten van OrangeValley helpen u graag bij het op maat maken van het dashboard dat u wil. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u daarnaast adviseren in het kiezen van de juiste visualisaties.

Klipfolio partner & Data Studio Certificering

Klipfolio is een online dashboard platform waarmee eenvoudig en snel real-time dashboards gemaakt worden. Met Klipfolio vergelijkt u eenvoudig resultaten met gestelde doelen zodat u meer grip op uw data heeft en snel bij kan sturen wanneer nodig.

Een overzicht van de specifieke eigenschappen en verschillen tussen de dashboard tools Klipfolio en Data Studio.

Klipfolio Data Studio
Kosten
Standaard koppelingen databronnen
API-connector? Ja Ja
Meerdere databronnen in een dashboard? Ja Ja
Video tutorials? Ja Ja
Formule-editor? Ja Nee
Schaalbaarheid +
Leercurve +
Full screen TV Modus? Ja Nee
Dashboards delen? Ja Ja
Bestandsupload? Ja (Excel, CSV, JSON, XML) Ja (CSV)
E-mail bijlagen? Ja (Excel, CSV, JSON, XML) Nee
FTP? Ja Nee
RSS? Ja Nee
Mobielvriendelijk? Ja Nee
Templates beschikbaar? Ja Ja

Klipfolio maakt gebruik van date die u zelf kunt importeren en haalt automatisch data op uit externe bronnen, waaronder Google Analytics. Koppel dankzij Klipfolio meerdere databronnen aan elkaar om bijvoorbeeld targets te vergelijken met real-time data uit Google Analytics, of om dynamisch data te filteren en trends te ontdekken tussen verschillende productcategorieën of thema’s. Eveneens maakt Klipfolio het mogelijk om een diepte-analyse op geavanceerd niveau uit te voeren.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Dashboarding en Klipfolio? Neem dan contact met ons op. OrangeValley is namelijk gecertificeerd partner van Klipfolio.

Web Analytics diensten van OrangeValley:
Artikelen over Web Analytics van OrangeValley specialisten: