“Beoordeel de kwaliteit van data afkomstig uit webanalyse tools en maak KPI’s op betrouwbare manier meetbaar.”

Succesvolle Webanalyse is alleen mogelijk door het gebruik van goede tools en de beoordeling van datakwaliteit.

Op basis van de Google Analytics Scorecard en de KPI sessie maken wij voor u inzichtelijk welke KPI’s doorgemeten moeten worden en wat de datakwaliteit is van uw webanalyse tool.

Webanalyse Tool implementatie door OrangeValley

Tijdens de tool implementatie richten onze specialisten alle acties in die nodig zijn om de relevante data correct door te meten binnen de gebruikte webanalyse tool. Zo verkrijgt u betrouwbaar inzicht in de prestaties van uw kanalen en platform. De implementatie gebeurt altijd met behulp van een tag management systeem.

Alle documentatie die nodig is voor de implementatie wordt door ons voor u beschikbaar gesteld in Github, een beveiligd online platform. Zodat documentatie altijd ter beschikking is van u en uw developers.

Google Analytics Scorecard

Naast het inrichten en implementeren van uw webanalyse tool, werken we er continue aan dat de beschikbare online data betrouwbaar is. Deze betrouwbaarheid zorgt voor heldere inzichten en de kans om op basis van data uw online marketingactiviteiten aan te sturen.

Om de implementatie van de webanalyse tool te controleren maken wij gebruik van de Google Analytics Scorecard. Deze analyseert uw webanalyse tool op verschillende onderdelen. De scorecard geeft aan wat sterke onderdelen zijn en waar verbeterpunten liggen voor de implementatie. Dit zorgt voor een continue proces van optimalisatie en uitbreiding van uw webanalyse inrichting.

Data Kwaliteit

Een randvoorwaarde voor online marketing is toegang tot betrouwbare data op structurele basis. Als onderdeel van de webanalyse aanpak van OrangeValley monitoren wij daarom continu de betrouwbaarheid van uw data. Hierdoor houden wij grip op een goede implementatie en helpen wij u om op topniveau inzicht te verkrijgen en houden met uw webanalyse tool. Leidraad hierin is de Google Analytics Scorecard.

Web Analytics diensten van OrangeValley:
Artikelen over Web Analytics van OrangeValley specialisten: