De afgelopen periode hebben we vanuit OrangeValley meermaals gesproken en geschreven over de ontwikkelingen omtrent ITP (2.1 en 2.2) en de impact van ITP op Google Analytics data. Al deze kennis en inspiratie hebben we samengevoegd in een interactief webinar van 60 minuten. Deelname is gratis, het aantal virtual seats beperkt.

Wat is de focus van dit webinar?

In het afgelopen jaar is ITP een steeds groter wordende uitdaging aan het worden wanneer we spreken over de meetbaarheid van gebruikers in hun online doen en laten. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op het effect van de wijzigingen omtrent ITP, op de Google Analytics data. We kijken onder andere naar een praktische Calculator om het effect van ITP op GA data te meten.

Key take-aways webinar

Na deelname aan dit webinar weet je onder andere:

– Wat ITP is;
– Wat de exacte invloed is van ITP op Google Analytics data;
– Hoe je als organisatie inspeelt op de ontwikkelingen op het gebied van ITP;
– Hoe je onze (gratis) ITP-Calculator dashboard kunt gebruiken voor jouw GA data.

Ontmoet de expert

Twan - webinar

Sinds september 2013 is Twan actief als Data Analist bij OrangeValley. Hij heeft gewerkt aan grote en zeer complexe data projecten voor o.a. KPN, Centraal Beheer en Philips. Vandaag de dag focust hij zich binnen het bureau met name op productontwikkeling en innovaties op het gebied van Data Analyse en Dashboarding.

Wanneer is dit webinar?

  • Datum: Dinsdag 12 mei
  • Tijd: 11.00 – 12.00
  • Taal: Nederlands
  • Aantal virtual seats beschikbaar: 4/12