In dit webinar bespreken experts van OrangeValley en Adchieve in 60 minuten hoe je succesvol kunt verkopen op Amazon en waarom je daar nu mee moet beginnen. Klik hier om je direct aan te melden.

Wat is de focus van dit webinar?

Sinds maart is Amazon in Nederland actief met een eigen marktplaats. In alle landen waar Amazon actief is, weet het bedrijf een groot aandeel van de totale e-commerce markt te veroveren. Dit webinar is voor bedrijven die zich afvragen of ze met Amazon aan de slag moeten en hoe je dat dan op een slimme en winstgevende manier doet.

Wat weet je na deelname aan dit webinar?

Alex van de Pol van Adchieve en Dennis van der Biezen van OrangeValley bespreken samen de volgende punten:

  • Waarom je nu moet beginnen met verkopen op Amazon,
  • Hoe kun je data van bestaande online marketing activiteiten gebruiken voor een succesvolle start op Amazon,
  • Hoe behaal je maximaal resultaat met slim adverteren.

Ontmoet de experts

Host webinar - Dennis van der Biezen Host webinar - Alex Adchieve
Dennis van der Biezen Alex van de Pol
Dennis is digitaal strateeg en ondersteunt klanten bij het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van de juiste digitale marketing activiteiten. Hij heeft ruim ruim 10 jaar ervaring als digitaal marketing consultant en heeft onder andere samengewerkt met Hunkemöller, Philips, Centraal Beheer en Canal Digitaal Alex is digital marketing evangelist bij Adchieve en heeft veel ervaring met het laten groeien van bedrijven door resultaat gedreven advertentie campagnes. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij Google. In zijn huidige rol helpt hij bedrijven om succesvol te zijn op marketplaces, waaronder Amazon.

Wanneer is het webinar?

  • Datum: Nader te bepalen
  • Taal: Nederlands
  • Beschikbare virtual seats 9/12

Aanmelden