Meer dan ooit zijn bedrijven en consumenten in deze tijd genoodzaakt om vanuit huis, online, op onderzoek uit te gaan, contact te maken en aankopen te doen. Online is nu dan ook hét kanaal om optimaal aanwezig te zijn als organisatie, om gebruikers te helpen bij al hun vragen en behoeften.

Speciaal voor onze opdrachtgevers en relaties hebben we een reeks relevante webinars voorbereidt. Hierin bespreken onze experts verschillende oplossingen welke organisaties juist nu kunnen ondersteunen in een optimale inzet van Digital Marketing.

Aankomende webinars

Alle webinars hebben een interactief programma en worden gehost door een ervaren Digital Marketing expert. Per webinar zijn maximaal 12 virtual seats beschikbaar. Ben je niet in de gelegenheid om een webinar te volgen of zijn de virtual seats al gevuld, geef dan je beschikbaarheid op. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een extra sessie of 1-1 sessie met een expert ingepland.
Je kan je voorkeur aangeven op de registratiepagina.

April

Webinar - De meerwaarde van Data-Driven Persona’s - OrangeValley
Webinar - Opmars naar een volwassen data-gedreven organisatie - OrangeValley
Webinar - Een contentkalender maken_ Zo doet je dat - OrangeValley

Digital Marketing webinar aanvragen

Het webinar overzicht wordt wekelijks geüpdatet met nieuwe webinars waarin relevante Digital Marketing topics worden besproken. Heb je onderwerpen die je graag besproken ziet worden tijdens een webinar of wil je live sparren met een expert? Vul onderstaand formulier in en wij kijken naar de mogelijkheden om een webinar omtrent jouw aangevraagde topic in te plannen.