“Maandelijkse ondersteuning en hulp bij implementatie voor het realiseren van een optimale website performance”

Wij helpen je organisatie op het gebied van site performance optimalisatie. Het doel van Web Performance Optimalisatie (WPO) is ervoor zorgen dat de laadtijd van alle voor jou relevante pagina’s verbeterd wordt.

Betere website performance met maandelijkse ondersteuning

Met onze maandelijkse ondersteuning verstrekken wij structureel adviezen voor een betere website performance, begeleiden wij front- en backend developers bij de implementatie van WPO-activiteiten en voeren wij controles uit nadat implementaties voltooid zijn.

De structurele aanpak voor Web Performance Optimalisatie

De Site Performance Roadmap wordt gevolgd, waarbij wij de effort/gain matrix als belangrijk hulpmiddel en werkdocument gebruiken. Dankzij de matrix worden gewenste optimalisaties geprioriteerd en succesvol uitgevoerd binnen je website(s). In overleg met jou bepalen wij aan welk type adviezen je organisatie behoefte heeft.

Adviezen worden geleverd in de vorm van adviesdocumenten, kennisoverdracht sessies zoals trainingen en door werkdocumenten te delen die je ontwikkelaars direct toepassen voor de implementatie.

Web Performance Optimalisatie is een dynamisch vakgebied. Wij houden je organisatie daarom continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van WPO. Zo verstrekken wij regelmatig adviezen over de manier waarop je website kan profiteren van nieuwe ontwikkelingen en tools.

Voordeel van deze structurele begeleiding is dat je uiteraard altijd een beroep op ons kan doen. Je wint wanneer gewenst advies in, heeft de mogelijkheid om extra begeleiding in te schakelen of om een verzoek in te dienen voor de implementatie, controle of beoordeling van WPO activiteiten. Middels advies, kennisoverdracht, begeleiding en ondersteuning bij jouw optimalisatie traject ben je verzekerd van een sterke organisatie voor je website performance optimalisatie. Hier valt ook het ondersteunen van web developers onder ten tijde van de implementatie van WPO adviezen. Na de implementatie voeren wij eveneens controles uit om de kwaliteit van je website performance te bewaken.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley

Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: