Website foto 11 – 2019

Marketing Automation Consultant

OrangeValley wave

MARKETING AUTOMATION CONSULTANT

OrangeValley is op zoek naar een Marketing Automation Consultant die onze opdrachtgevers helpt om de kracht van marketing automation ten volle te benutten. Weet jij als geen ander hoe je de gehele customer journey in kaart brengt en daar een effectieve automation flow voor kan ontwikkelen? Lees dan verder

BEDRIJFSPROFIEL

OrangeValley is hét onafhankelijke data-driven digital marketingbureau van Nederland met alle belangrijke specialismen in huis. Ze werken samen met hun (internationale) opdrachtgevers om keer op keer grensverleggende resultaten te halen. Samen werken vanuit één doel, met een heldere strategie, slagvaardige aanpak en duidelijke rolverdeling.

FUNCTIEPROFIEL

In de rol van Marketing Automation Consultant geef je onze opdrachtgevers advies en ondersteuning hoe je B2B marketing automation het beste kunt inzetten.

Je kent één of meerdere Marketing Automation tools van binnen en buiten. Je weet een goede datastrategie neer te zetten en snapt wat nodig is om CRM systemen (als Salesforce en Microsoft Dynamic) te voeden met data uit een Marketing Automation tool en ze naadloos aan elkaar te koppelen. Je ziet kansen bij jouw opdrachtgevers en anticipeert daarop. Je snapt dat het werken met een Marketing Automation tool impact maakt in een organisatie.

Je schakelt makkelijk met je collega’s. Je kunt je opdrachtgevers proactief meenemen in een Marketing Automation traject, van implementatie trajecten tot campagne creatie. Je weet je weg te vinden in Google Analytics zodat je analyses en rapportages kunt maken. Je kent het principe ‘buyer persona’ en kunt journey’s maken in co-creatie met jouw opdrachtgevers. Het maakt je niet uit hoe, maar naar een volgend niveau zul jij ze tillen.

FUNCTIE-EISEN

Minimaal 3 jaar werkervaring als Digital Marketing Consultant
Aantoonbare brede kennis van Digital Marketing
Ervaring met Marketing Automation tooling (Bijv. Hubspot, Elequa of Marketo), e-mail marketing en lead generatie.
Affiniteit met B2B organisaties
Je kunt projectmatig werken Je schakelt op zowel operationeel als strategisch niveau In verband met onze ( internationale) opdrachtgevers heb je naast de Nederlandse taal ook een uitstekende beheersing van Engelse taal in woord en geschrift
Je bent in staat op overtuigende wijze te presenteren Je bent zelfstandig, pro-actief, sociaal en communicatief vaardig

Het DNA van OrangeValley;

“Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid”

 Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

AANBOD

OrangeValley is een kennispartner voor mooie en uitdagende klanten en kwaliteit staat hoog in het vaandel! We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen dag hetzelfde! Er heerst een informele bedrijfscultuur waar jij jouw collega op ieder moment om feedback kan vragen. Want ‘feedback is food for champions’. En omdat wij jou het beste gunnen, bieden wij ook nog:

Een marktconform + salaris en reiskostenvergoeding;
Een half jaarlijkse beoordelingscyclus met de mogelijkheid tot eventuele salarisverhoging;
Voldoende tijd om te besteden aan persoonlijke groei en productontwikkeling Werken voor mooie opdrachtgevers;
Een uitstekend opleidingstraject zodat jij snel en veel leert;
Talloze kennissessies om de opgedane kennis te delen;
Leuke doorgroeimogelijkheden;
Een informele bedrijfscultuur met fijne collega’s;
26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen;
Een PPI pensioenregeling.

GEÏNTERESSEERD?

Stuur je CV + korte motivatie naar gitte@orangevalley.nl of neem voor meer informatie contact via 0650733646.

Sollicitatieprocedure in 6 stappen

 • Sollicitatie

  Wij zitten te wachten op jouw sollicitatie!

 • Telefonische intake

  Even aftasten middels een korte telefonische kennismaking!

 • Sollicitatie gesprek op kantoor

  Laten we elkaar echt leren kennen!

 • Sollicitatie case

  Een van onze klantcases + jouw skills = succes!

 • Voorstel

  Wij zijn fan, jij ook? Dan volgt een aanbieding!

 • Aangenomen

  Gefeliciteerd, #welkombijorangevalley!

Het DNA van OrangeValley

 

Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid.

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

 

Geintereseerd? Kom bij ons werken!