Hoe ziet de functie er uit?

In jouw rol als Sr. Accountmanager weet jij OrangeValley een stap verder te brengen. Als volwaardig gesprekspartner verbind jij online marketing managers, directors en C-level. Je weet precies wat voor invloed digital marketing heeft op een organisatie. Samen met onze strategen en digital marketeers ben je tevens aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. De kern van de functie is genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

Het verkopen van onze diensten op het gebied van Digital Marketing (zoekmachine marketing SEO/SEA, webanalytics, conversie optimalisatie, display advertising en website performance optimalisatie);
Het proactief benaderen van potentials in de grootzakelijke markt en de bovenkant van het MKB-segment;
Het onderhouden en uitbouwen van relaties met bestaande opdrachtgevers.
Het opstellen van (strategische) accountplannen, evalueren en bijstellen voor bestaande opdrachtgevers;
Je werkt voorstellen en offertes (samen met diverse online marketing experts) uit voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren accountmanager op het gebied van Digital Marketing. Je staat bekend als een echte ‘consultative seller’ en je bent in staat om doelgerichte online marketing adviezen te geven. 

 • HBO+ werk- en denkniveau met minstens 5 jaar relevante werkervaring; 
 • Kennis van van online media oplossingen: zoekmachine marketing SEO/SEA, webanalytics, conversie optimalisatie, display advertising en website performance optimalisatie;
 • Uitstekend in staat om op directie/strategisch niveau opdrachtgevers te adviseren;
 • Weet met alle lagen binnen een organisatie te schakelen en goed in staat om draagvlak te creëren; 
 • Uitstekende communicatieve en presentatie vaardigheden; 
 • Gewend te werken in een high performance omgeving; 
 • Engels en Nederlands perfect in woord en geschrift. 
Het DNA van OrangeValley:
"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"
Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.
Wat bieden wij?
OrangeValley is een kennispartner voor mooie en uitdagende klanten en kwaliteit staat hoog in het vaandel! We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen dag hetzelfde. Er heerst een informele bedrijfscultuur waar jij jouw collega op ieder moment om feedback kan vragen. Want ‘feedback is food for champions’. En omdat wij jou het beste gunnen, bieden wij ook nog:

 • Een marktconform + salaris en een lease-auto;
 • Een bonusregeling; 
 • Doorgroeimogelijkheden; 
 • Een mooi en uitdagend klanten-portfolio; 
 • Een informele bedrijfscultuur met fijne collega’s;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen;
 • Een PPI pensioenregeling;

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!