“Hoger in Google komen (en andere zoekmachines) door zoekmachine optimalisatie (SEO) levert meer relevante bezoekers op.”

Zoekmachine technologie en het zoekgedrag van mensen verandert. Daardoor veranderen ook de algoritmes van zoekmachines zoals Google. Nieuwe technologieën worden door zoekmachines toegepast om beter in te spelen op de relevante informatiebehoefte van uw doelgroep. Zoekresultaten worden daardoor tot op persoonsniveau relevanter en geven direct antwoord op vragen. Het komt steeds vaker voor dat uw doelgroep antwoorden en relevante resultaten te zien krijgt nog voordat er op ‘Enter’ gedrukt is om de zoekopdracht uit te voeren.

Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert dan ook relevante bezoekers op en zichtbaarheid van uw merk, producten en diensten.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine Optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), omvat de online marketing activiteiten die verricht worden om uw organisatie, producten en diensten organisch beter vindbaar te maken in zoekmachines. De mate waarin uw website volgens de criteria van zoekmachines een online autoriteit is speelt hierbij een rol, evenals de techniek achter uw website en of content goed aansluit op de zoekvraag en customer journey van uw doelgroep.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in de customer journey - OrangeValley

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in de customer journey

Gestructureerde SEO aanpak OrangeValley

Zoekmachine optimalisatie door OrangeValley wordt uitgevoerd met een aanpak in het verlengde van uw bedrijfsstrategie. Centraal staan hierbij uw bedrijfsdoelstellingen, de propositie tot en met uw doelgroepen en klanten, aangevuld met complete customer journeys, van oriëntatie tot aankoop en service.
Met onze zoekmachine optimalisatie aanpak werken wij dan ook structureel aan verbeteringen voor uw online marketing. Maandelijks ondersteunen wij u op het gebied van zoekmachine optimalisatie, met als doel de organische vindbaarheid en het online rendement van uw organisatie verbeteren.

Grensverleggende resultaten door zoekmachine optimalisatie van OrangeValley

Dankzij jarenlange online marketing ervaring en expertise van onze consultants worden grensverleggende resultaten behaald. SEO bij OrangeValley betekent dan ook geïntegreerd organische vindbaarheid verbeteren. We werken vanuit doelgroepen en de customer journey en rekenen af op de attributiewaarde. Het optimaliseren voor zoekmachines zetten wij op verschillende manieren in binnen alle fases van de customer journey omdat vragen, problemen en behoeftes van uw doelgroep binnen deze fases sterk variëren. Wij bieden de volgende zoekmachine optimalisatie diensten aan:

Zoekmachine Optimalisatie diensten van OrangeValley

Artikelen over Zoekmachine Optimalisatie van OrangeValley: