Wilt u de volgende stap maken in uw vindbaarheid van uw website? Met zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO, kunt u door eenmalige verbeterpunten en structureel beheren van uw website groeien in uw vindbaarheid en business.

Ziet u ook de waarde in van SEO, maar heeft u geen beschikking over personeel met genoeg kennis aan boord en/of beperkte tijd beschikbaar? Wij begeleiden, adviseren en trainen een uitleenlopende groep top 100 e-commerce bedrijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Soorten SEO advies

Wij adviseren en ondersteunen in de volgende onderdelen:

  • Advies van de juiste toepassing van techniek
  • Advies voor het creëren van de juiste content
  • Advies voor het vergroten van de autoriteit van de website
  • SEO Advies bij een nieuwe website
  • Ondersteuning bij migratie
  • Evalueren van teksten
  • Verhogen van uw autoriteit
  • Huidige website analyseren voor verbeterpunten
  • Structurele ondersteuning en advisering met een bewezen SEO aanpak

Ondersteuning bij migratie

Lanceert u binnenkort een nieuwe site? Het is belangrijk om al in vroeg stadium hulp in te schakelen bij een correcte migratie, zodat uw vindbaarheid van uw website nagenoeg intact blijft.

Evalueren van teksten

Heeft u veel waardevolle content op uw website, maar wordt u niet tot slecht gevonden? In de meeste gevallen ligt dit aan hoe de teksten zijn geschreven en hoe de zoekmachines zoals Google deze interpreteert. Wij kunnen u ondersteunen door middel van SEO copywriting training en evalueren van huidige teksten.

Lees meer over onze SEO copywriting training

Wilt u de autoriteit van uw website verhogen?

Bent u bekend met SEO en is uw website goed doorzoekbaar voor Google, maar wilt uw groeien in uw zichtbaarheid? Wij helpen u verder door middel van Contentmarketing trainingen en/of begeleiden met het opstellen en uitvoeren van een Contentmarketing strategie.

Meer over Contentmarketing

SEO advies voor een nieuwe website

Bent u van plan om een binnenkort een website te lanceren, maar is er in de organisatie weinig tot geen kennis over zoekmachine optimalisatie aanwezig? Hierbij biedt een SEO workshop de uitkomst om binnen 1 dag de achtergrond en belangrijkste onderdelen van SEO te leren kennen. Daarnaast zijn teksten 1 van de 3 belangrijkste onderdelen binnen SEO. In een SEO copywriting training van een dag wordt u bijgebracht de tekstschrijvers rekening kunnen houden met SEO voor de beste resultaten.

Lees meer over SEO workshop en de SEO copywriting training

Huidige website analyseren voor verbeterpunten

Wilt u snel inzicht hebben in welke verbeterpunten voor uw website zijn die de vindbaarheid verbeteren? Dan bieden wij een SEO scan aan die deze verbeterpunten in kaart brengt. Groot voordeel is dat dit binnen een week is gedaan.

Lees meer over SEO scan

Waarom kiezen voor OrangeValley?

Actief in de top 100 e-commerce bedrijven in diverse branches van Finance tot Goede doelen. Met onze bewezen en gestructureerde zoekmachine optimalisatie aanpak begeleiden we u naar een betere zichtbaarheid van uw website en het verhogen van uw (online) omzet.