Snel uw zichtbaarheid in de zoekmachines verbeteren? Met een door OrangeValley uitgevoerde SEO scan kunt u op een efficiënte wijze resultaat behalen. Het doel van de scan is om in een korte doorlooptijd (maximaal een week) alle verbeterpunten van uw website geprioriteerd in kaart te brengen. De adviezen worden mondeling toegelicht. Hierna heeft u de keuze voor verdere begeleiding bijvoorbeeld in de vorm van workshops en/of trainingen.

Geschikt voor?

Wij zien dat de beste resultaten van een SEO scan behaald worden bij website eigenaren met een bestaande websites of net nieuw te lanceren website. Boekt u geen vooruitgang meer met zichtbaarheid in de zoekmachines, dan biedt een SEO check van uw website de oplossing om snel uw zichtbaarheid te verbeteren

Hoe komt een SEO scan tot stand?

SEO heeft 3 belangrijke pijlers:

1. De toegankelijkheid van uw website (techniek, snelheid)
2. De content op uw website (navigatiestructuur, relevantie)
3. De autoriteit van uw website

Proces voor SEO Scan

Aan de hand van de drie pijlers wordt uw website geanalyseerd en beoordeeld. Elk punt wordt beoordeeld met 3 waardes van zeer kritisch, waarbij we adviseren dit direct aan passen, tot uitstekend, waarbij het SEO onderdeel binnen de website goed op orde is en geen belemmering vormt voor de zichtbaarheid in de zoekmachines.

Bij kritische punten wordt toegelicht hoe u dit kan verbeteren. Omdat niet elk punt evenveel waarde toevoegt aan de zichtbaarheid, wordt elk punt gewogen in onderstaande effort/gain matrix.

Prioriteit bepalen aan de hand van een effort/gain matrix

Om een goed vervolg te geven worden de resultaten mondeling besproken.

Hoe ziet het vervolg eruit?

Nadat de resultaten van SEO scan samen met u besproken zijn, volgt er o.a. het implementeren van technische verbeteringen aan de website, het (her)schrijven van teksten en/of autoriteit verkrijgen. De prioriteit wordt bepaald aan de hand van de effort/gain matrix, waarbij de belangrijkste en makkelijke door te voeren punten als eerst worden opgepakt.

Afhankelijk van uw organisatiestructuur, gewenste doorlooptijd en budget, kunt u er ook voor kiezen het vervolg over te laten aan de specialisten. Wij bieden twee opties, begeleiding of het laten uitvoeren van de punten.

Begeleiding is er voor:

Heeft u behoefte aan structurele ondersteuning? Lees dan meer over onze zoekmachine optimalisatie aanpak.

SEO scan aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een SEO scan? Neem dan contact op via onderstaand formulier of via 030-8200 200