Nieuws

BlueElevation wordt onderdeel van BlueWaveDigital

Door deze combinatie ontstaat een groep met brede expertise en “digital first” vakmanschap van circa 80 medewerkers met meer dan 15 jaar ervaring, bij een veelheid van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Een onafhankelijke agency groep met een breed pallet aan producten en diensten en ervaring in vele branches.

BlueElevation is al meer dan 10 jaar actief in het verbeteren van de customer experience in de gehele customer journey, waarbij we focussen op de beste klantervaring. Dit levert websites en e-commerce platformen op die het verschil maken.

Natuurlijk blijven wij de hoge kwaliteit producten en diensten leveren zoals u dit van ons gewend bent. Door de samenwerking met de andere labels van BlueWaveDigital krijgen wij de beschikking over o.a. een biometrische usability lab, expertise op het gebied van data driven digital marketing en andere nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren.

De gezamenlijke ambitie is om de beste in ons vakgebied te zijn. Veel van de agencies binnen de BlueWaveDigital groep hebben ook een notering in de Emerce100. Zo won BlueElevation samen met RTL in 2021 de CRO Award op het gebied van Customer Experience Driven Design, zijn de opleidingen van Copper IM uit Arnhem op Springest in 2021 gewaardeerd met gemiddeld een 9.1 en beoordelen de lezers van MT/sprout OrangeValley als top 5 beste Digital Marketing & Ecommerce agency van 2021.

De combinatie van deze merken in BlueWaveDigital vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het
streven naar een full service data driven digital agency. Zowel voor opdrachtgevers, maar ook voor ambitieuze professionals die willen doorgroeien en willen werken met ervaren collega’s en toonaangevende (internationale)
opdrachtgevers.

Ortwin Verreck, Managing Director BlueWaveDigital:‘We hebben al langer de ambitie om uit te groeien tot hét toonaangevende data driven digital bureau van Nederland. De awards van afgelopen jaar sterken ons in deze ambitie en de ingeslagen weg. Komende periode blijven we onze groep versterken met agencies die expert zijn in hun vakgebied om samen te bouwen aan een full service data driven agency’.

Over BlueWaveDigital

BlueWaveDigital is een digital agencygroep met de focus op data driven digital marketing. Een combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme werken binnen BlueWaveDigital samen vanuit dezelfde visie en aanpak.