Kantoor OrangeValley Werkplekken

Technologie

Wij begrijpen hoe we de moderne technologie in kunnen zetten om de gebruikerservaring te verbeteren, om bedrijfsdoelstellingen te halen en hoe we met onze support pragmatisch en snel kunnen meedenken over de juiste technische oplossing. We combineren innovaties en technische kennis met een praktijkgerichte aanpak en bereiken technologische hoogstandjes. Niet voor niets zijn onze technologie klanten gemiddeld 7 jaar klant bij ons. Hieronder lees je wij dat doen.

Technologie bij OrangeValley

 • Technologie als fundament
 • Optimale gebruikerservaring & design
 • Gericht op dataverzameling
 • Altijd goed vindbaar in Google (SEO)
 • Integratie en optimalisatie met bedrijfsprocessen 
 • Oog voor privacy en security ISO 27001 

Moderne technologie als fundament

Succes staat en valt bij moderne technologie. Een online dialoog via website en mobile app zal meer concurrentievoordeel opleveren als deze voldoet aan de eisen van de doelgroep.  Een online dialoog die gebruik maakt van moderne technologie biedt een betere gebruikerservaring door een snelle laadtijd, een aantrekkelijk ontwerp en een intuïtieve navigatie waardoor je de kans vergroten dat een bezoeker gaat converteren. De technologie zorgt er in de basis ook voor dat een website sneller en tegen lagere kosten is aan te passen aan de veranderende marktbehoeftes. Wij combineren moderne technologie met een agile werkwijze waardoor wij met onze werkwijze bijdrage aan het snel optimaliseren van de dialoog met de doelgroep.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het Technologie team je bij kan helpen:

 • Help ons bij het creëren van een klantgerichte website en e-commerce platform;
 • Ontwikkel een mijnomgeving achter een login waarbij we CRM data en een productconfigurator gebruiken om specifieke functionaliteit aan te bieden.
 • Help ons bij het inzetten van een chatbot
 • Help ons bedrijfsprocessen te optimaliseren en foutmarges te verlagen.
 • Help ons om de kwaliteit van onze data met technologie te verbeteren
 • We willen één omgeving waarin we meerdere e-commerce platformen kunnen beheren voor verschillende landen en producten en DMU's.
 • Hoe kunnen we onze merkidentiteit doorvertalen naar onze website? 
Open-sollicitatie

Onze aanpak

We denken in oplossingen. Wij zijn goed in techniek en vinden voor elke technische uitdaging een oplossing die past bij het budget en de ambities. Vanzelfsprekend met de gebruiker en de customer journey centraal. We kijken hoe een platform in de MarTech van de organisatie past of geven advies. We verzamelen zo veel mogelijk relevante data en integreren en activeren deze data om tot een nog beter eindproduct te komen. 

Een goede samenwerking gedijt bij duidelijke communicatie. Wat beloofd is, wordt geleverd. Ieder project pakken we aan op basis van scrum met tweewekelijkse sprints. Na iedere sprint vindt een evaluatie plaats. Dit met als doel onze digitale producten en de samenwerking met onze klanten continu te verbeteren. 

Lees meer over de aanpak van OrangeValley

Web Performance Optimalisatie

Altijd de beste gebruikerservaring en laadtijd.

Een online dialoog die gebruik maakt van moderne technologie biedt een betere gebruikerservaring. Dit kan door een snelle laadtijd, een aantrekkelijk ontwerp of een intuïtieve navigatie waardoor je de kans vergroten dat een bezoeker gaat converteren. Een optimale gebruikerservaring leidt tot meer tevreden bezoekers omdat je ze helpt hun doel te bereiken. 

Tevreden gebruikers bezoeken meer pagina’s, blijven langer op jouw website, zijn eerder geneigd te converteren, en komen later weer terug. Web Performance Optimalisatie is er opgericht om de meest effectieve site mogelijk te maken die een directe bijdrage levert aan business doelstellingen als meer orders en omzet.

De beste gebruikerservaring

import_-Code-png

Intuïtief design voor de beste customer experience

De technologie zorgt er in de basis ook voor dat een website sneller en tegen lagere kosten is aan te passen aan de veranderende marktbehoeftes. Wij combineren moderne technologie met een agile werkwijze waardoor wij met onze werkwijze bijdrage aan het snel optimaliseren van de dialoog met de doelgroep.

Bekijk onze cases

SEA-Consultant

Voorbereid voor zoekmachine optimalisatie

De eisen die wij stellen aan een moderne website of webapplicatie gaan verder. De technologie waarmee wij werken zorgt er ook voor dat een website technisch voorbereid is op zoekmachine optimalisatie (SEO), dat de site ook geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, een snelle laadtijd heeft en o.a. een goede structuur voor de indexering in zoekmachines. De technologie van jouw website kan van invloed zijn op de manier waarop zoekmachines jouw website indexeren. Wij bereiden onze websites en mobile apps technisch optimaal voor om hoger te scoren in zoekmachine optimalisaties.

Goed gevonden worden in Google?

Analytics tools

Gericht op dataverzameling en optimalisatie

Technologie van de website en mobiele app spelen ook een belangrijke rol bij het verzamelen van data over het gebruik. Deze data is nodig om de conversies op een website te verbeteren. Bijvoorbeeld door het gebruik van call-to-action buttons, pop-ups en formulieren. Ook stelt deze data ons in staat om de website of mobiele app  te personaliseren en voor te bereiden op marketing automation, landingspagina’s en merkcampagnes om zo meer conversies en omzet te genereren.

De juiste data strategie

import_-marketing-data-png

Voorbereid op Personalisatie en marketing automation

De eisen die wij stellen aan een moderne website  of webapplicatie gaan verder. De technologie waarmee wij werken zorgt er ook voor dat een website technisch voorbereid is op zoekmachine optimalisatie (SEO), dat de site ook geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, een snelle laadtijd heeft en o.a. een goede structuur voor de indexering in zoekmachines. De technologie van jouw website kan van invloed zijn op de manier waarop zoekmachines jouw website indexeren. Wij bereiden onze websites en mobile apps technisch optimaal voor om hoger te scoren in zoekmachine optimalisaties.

Meer informatie over marketing automation

Iso27001

Data Privacy,  Security en performance state-of-the art monitoring en support

Het gevaar dat een website wordt gehackt zal er altijd blijven. Maar met onze beveiligingsoplossingen, 24/7 uurs monitoringssystemen en ISO 27001 certificering zorgen wij ervoor dat de privacy en beveiliging optimaal geregeld zijn.

Hearst

Bewezen jarenlange ervaring met complexe oplossingen

Binnen OrangeValley hebben wij meer dan 15 jaar ervaring opgedaan en zijn er meer dan 250 projecten voltooid. We hebben de ervaring met oudere technology, maar kennen ook de voordelen van de modernste technology. We beseffen dat we vaak vanuit een bestaande situatie vertrekken. We weten ook dat een goede website lanceren staat en valt met het goed kunnen migreren van de oude naar de nieuwe situatie. 

Bekijk onze projecten

Medicura

Integratie en optimalisatie met bedrijfsprocessen 

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen door de combinatie van websites, integraties met interne systemen en het gebruik van (mobiele) apps. Daarmee besparen we veel tijd en kosten, versnellen we de processen en verkorten we levertijden en reactietijden.

Meer weten over webapplicaties?

Recruitment-marketeer

Hulp nodig om code te reviewen?

We bieden een onafhankelijke blik op programmeercodes gemaakt door derden. Onze programmeurs bekijken onder geheimhouding de code van uw website om de kwaliteit te beoordelen en om te zien of de applicatie goed te onderhouden is. Mocht het tot een gesprek met de derde partij komen, dan helpen we graag in de dialoog.

Met welk technisch vraagstuk kunnen we je helpen?