Nieuws

OrangeValley is opnieuw ISO 27001 gecertificeerd!

OrangeValley is per september 2023 opnieuw ISO 27001 gecertificeerd. Het certificaat 27001 is voor ons van groot belang. De processen rondom informatiebeveiliging vormen een levendig onderdeel binnen onze organisatie. Het verstandig omgaan met data, de integriteit ervan en de beschikbaarheid van onze gegevens en klantgegevens is essentieel om onze data driven digital activiteiten uit te voeren. Zeker in een wereld waarin marketing, data en techniek steeds belangrijker en verbonden zijn.

Het behalen van de certificering toont aan dat we ons inzetten om klantgegevens te beschermen en de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid ervan te waarborgen. Het biedt onze klanten de zekerheid dat hun informatie in veilige handen is en versterkt onze positie als betrouwbare partner in de digitale marketingindustrie.

Certificering markeert niet het eindpunt

Als organisatie blijven we toegewijd aan voortdurende verbetering van ons informatiebeveiligingsbeleid. Elk jaar wordt geëvalueerd of we de processen correct toepassen. Na een periode van drie jaar ondergaat ons certificaat een volledige herziening door een onafhankelijke partij om te verifiëren of we nog steeds aan alle vereisten voldoen.

 

Met de inzet en toewijding van het hele OrangeValley-team hebben we met succes alle vereiste beoordelingen voor het ISO 27001-certificaat doorstaan. Vanaf september is OrangeValley officieel gecertificeerd volgens ISO 27001.

Vragen?