0285.jpg

OrangeValley Academy

Bij OrangeValley geloven we in de kracht van delen, zeker als het gaat om de kennis die we in huis hebben. Daarom hebben onze specialisten een breed aanbod van verschillende trainingen opgezet, waarin ervaren professionals uit de praktijk jou leren hoe je zelf meer grip krijgt op je eigen online marketing, data, techniek en customer experience.

Kennisinstituut voor marketing, data en techniek

 • Ideale balans tussen theorie en praktijk
 • Voor iedere leervraag een oplossing
 • Trainers zijn experts uit het vakgebied
 • Leiderschaps- en communicatietrainingen
 • Springest waardering 9.1

Kennisdeling staat centraal

Bij OrangeValley geloven we dat kennisdeling de basis vormt binnen een continu veranderende digitale wereld. Door opgedane informatie en ervaringen uit te wisselen kan elke organisatie een blijvende voorsprong opbouwen.

Het digitale kanaal is voor steeds meer organisaties een vitaal onderdeel van de waardeketen en juist daarom is het waardevol om in kennis te investeren.

OrangeValley Academy biedt opleidingen op het snijvlak van data, marketing en techniek. Voor young professionals die net zijn gestart of juist voor ervaren marketeers en developers die zich willen ontwikkelen in het vakgebied.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar de OrangeValley Academy bij kan helpen:

 • Welke competenties heb ik nodig om een inhouse team te bouwen?
 • Hoe kan ik het digitale kennisniveau in mijn organisatie laten groeien?
 • Leer mij zelf Google Analytics 4 te gebruiken en data te interpreteren.
 • Hoe kan ik studenten laten zien hoe het werkveld er in de praktijk uit ziet?

Bekijk ons trainingsaanbod Neem contact op

Voor iedere leervraag een oplossing

Voor elke leervraag op het gebied van marketing, data en techniek hebben we een oplossing. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring in het vakgebied hebt. Naast vakinhoudelijke trainingen opleidingen en onze marketing- en technische traineeships biedt de Academy ook leiderschap- en communicatie trainingen zoals agile werken en presenteren. 

Ook voor opleiders en docenten hebben we een breed aanbod van trainingen en workshops klaar staan om kennisniveau op het gebied van marketing, data en techniek te vergroten.

Young Professionals

Zoek je naar verdieping in een vakgebied en wil je leren van vakgenoten met ruime ervaring uit de praktijk? Dat kan bij ons! Wij zorgen voor een stevige basis welke je handvatten geeft om direct aan de slag te gaan in het vakgebied.

Ervaren Professionals

Voor elke professional die wil doorleren en investeren in kennis over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in een vakgebied bieden wij mogelijkheden. We gaan de diepte in en dagen je uit om aan de slag te gaan met strategische en complexe vraagstukken. 

Digital Marketing Traineeship

Wij bieden traineeships aan op het gebied van digital marketing én data & techniek (development). We bereiden je voor op het werk in het vakgebied door middel van een combinatie tussen theorie en praktijk.

Techniek en Developement

Heb jij passie voor data en techniek? Ontwikkel skills op het gebied van web-en appdevelopment, data engineering en web performance op elk niveau met behulp van onze trainingen en opleidingen.

Docenten en opleiders

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van marketing, data en techniek en breid je eigen kennis uit. Wij trainen docenten en opleiders zodat we samen het kennisniveau in de markt hoog kunnen houden en kennis door kunnen geven aan anderen.

Ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar concrete handvatten om je (digital) business te laten groeien? Wij bieden een breed aanbod van strategische en praktijkgerichte trainingen met focus op business impact voor jouw bedrijf. Ontwikkeld vóór en dóór ondernemers.

0202.jpg

Een sterke combinatie van theorie en praktijk

OrangeValley Academy biedt opleidingen aan op het snijvlak van marketing, data en techniek. Binnen deze opleidingen maken wij een combinatie van theorie, praktijkervaring en professionele skills. Op die manier pas je de opgedane kennis direct tijdens de training toe op realistische cases.

Wij helpen je om jezelf te verbeteren in je huidige functie of bereiden je voor op doorgroei in je carrière. We bouwen nu samen aan de kennis van de toekomst.

Inspirerende locaties of incompany

Leren wordt leuk als je dit doet in een inspirerende omgeving met andere vakgenoten om je heen waar je kennis mee kunt uitwisselen. Onze locaties in Arnhem en Breukelen (Utrecht/ Amsterdam) hebben verschillende opleidingsruimtes voorzien van de nieuwste technologie, vanzelfsprekend goede wifi-verbindingen, maar ook plek waar je na een training kunt ontspannen of kunt werken. Ook bieden we opleidingen op maat of incompany aan zodat we altijd een opleidingsvorm kunnen aanbieden waarin je het hardst kunt groeien.

OrangeValleyOrangevalley

Maak kennis met onze trainers!

Onze trainers zijn ervaren consultants en professionals uit het vak. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in een vakgebied. Bovendien zitten de trainingen en opleidingen vol praktische voorbeelden en cases die in de trainingen worden verwerkt. We houden de groepen klein, zodat we intensief met je aan de slag kunnen gaan. Heb je na de training of opleiding nog een vraag? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. Het is bij ons ook mogelijk om training on the job te krijgen zodat we je kunnen coachen om de theorie in de praktijk toe te passen in jouw omgeving.

 

sanderJandaanMike

0285.jpg

Onze top vijf trainingen

OrangeValley Academy biedt een groot scala van trainingen aan op het gebied van marketing, data en techniek. Deze opleidingen zijn voor diverse niveaus beschikbaar en kunnen waar nodig op maat worden aangepast.

Om je alvast de juiste richting op te helpen vind je hieronder de top vijf van onze populairste trainingen:

 1. Google Analytics 4 Training
 2. Online Marketing Strategie Training
 3. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Training
 4. Piwik Pro Training
 5. Looker Studio Training

 

 

“Een goede inhoudelijke training, waarbij er veel interactie was. Het was een mooie afwisseling van theorie en zelf via opdrachten de functionaliteiten van Google Analytics 4 ontdekken. Daarnaast was er voldoende ruimte voor aanvullende vragen.” 

 

Hilde Stapert – Kalsbeek, markteer

Google Analytics 4

 

 

“Mike kon de stof helder uitleggen en het was voor mij zonder enige SEO kennis goed te volgen. Vragen werden duidelijk beantwoord en de theorie werd ondersteund door voorbeelden. Een goede cursus en ik zou deze zeker aanbevelen als je wat meer wilt weten over SEO.”
 

Margo van Hout, Informatieanalist

SEO Training Basis

 

 

“Ontzettend leerzaam en leuk om de wereld van Google Tag Manager op deze manier te leren kennen. Nieuwe kennis samen direct in de praktijk brengen maakt het tastbaar en begrijpelijk. Ik ga met enthousiasme aan de slag in Tag Manager!”

 

Sanne ten Voorde, Marketing Specialist

Google Tag Manager Training

Wil jij ook meer kennis op het gebied van marketing, data of techniek?