Laptop

Training op maat

OrangeValley levert ook trainingen op maat. Deze trainingen worden opgesteld op basis van jouw specifieken wensen en behoeften.

Waarom training op maat?

 • Afgestemd op jouw specifieke behoeften en uitdagingen
 • Mogelijkheid om direct de diepte in te gaan
 • Direct toepasbaar in de praktijk
 • Begeleiding van ervaren consultants
import_-web-OrangeValley-JustJusta-36-1-1-jpg

Waarom is een maatwerk training handig?

Elke organisatie heeft andere wensen, behoeften, uitdagingen en doelen. Daarom geven we bij OrangeValley trainingen op maat. Het idee? Simpel: alles is in principe mogelijk! Laat ons weten waar jij tegenaan loopt of wat je wilt bereiken. In overleg stellen we vervolgens een training op maat samen.

Met een training op maat leer je precies wat je wilt weten binnen het digital vakgebied. Dit is ideaal als je al een bepaald kennisniveau hebt; we skippen de basics en gaan direct de diepte in.

import_-web-OrangeValley-JustJusta-39-1-1-jpg

Tijdens onze eendaagse training leer je alle ins and outs over Piwik Pro. Hierbij ligt de focus op de Analytics tool uit de Piwik Pro Analytics suite. De overige onderdelen van deze suite (Tag Manager, Customer Data Platform en Consent Manager) worden kort uitgelegd maar met deze tools gaan we niet actief aan de slag.

Informatie over de training

 • Duur van de training: dit is afhankelijk van jouw wensen en wordt in overleg afgestemd
 • Locatie: Breukelen, Arnhem of bij jou op kantoor
 • Kosten: op aanvraag
 • De cursus is inclusief: koffie, thee, lunch en vers fruit
 • Je ontvangt een certificaat van deelname & de lesstof per e-mail
Campagne strategie en mediaplan

Met welk vraagstuk zit jij?

 • Misschien is je bedrijf actief in een sector waar videomarketing heel belangrijk is om je klanten te overtuigen van je producten. Dan kunnen we hier een training op afstemmen waarmee jij je video content zo goed mogelijk op de markt zet.
 • Ben je benieuwd hoe je data kan visualiseren en om kan zetten naar duidelijke, overzichtelijke dashboards? Schuif gerust aan in onze trainingsruimte!
 • Heb je het idee dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop je je webwinkel runt? Leg ons uit waar de knelpunten zitten en we ontwerpen er een passend trainingsaanbod voor.
 • Wil je leren hoe je sterke product- en marketingteksten schrijft voor maximale online impact? Leggen wij jou graag uit!

Klik hier om een training aan te vragen!

Quote

“SUPER WAARDEVOLLE TRAINING”
Super waardevolle training gevolgd! Carolien heeft samen met mij mijn vraag en leerbehoefte in kaart gebracht en Sander heeft een maatwerktraining ontwikkeld die daar naadloos op aansloot. Er was veel ruimte voor vragen en Sander vertaalde de theorie steeds naar mijn praktijksituatie. Ik ben echt vol lof!

Marloes Wannet - USG People

Maak kennis met onze trainers!

Onze trainers zijn ervaren consultants en professionals uit het vak. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in een vakgebied. Bovendien zitten de trainingen en opleidingen vol praktische voorbeelden en cases die in de trainingen worden verwerkt. We houden de groepen klein, zodat we intensief met je aan de slag kunnen gaan. Heb je na de training of opleiding nog een vraag? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. Het is bij ons ook mogelijk om training on the job te krijgen zodat we je kunnen coachen om de theorie in de praktijk toe te passen in jouw omgeving.

sanderJandaanMikeTom de Kort

Interesse in een training op maat?

Schrijf je hier in voor een aanvraag!