Harm-Jesse

Customer Data Strategie

Haal het maximale uit jouw customer data!  

Een datagedreven organisatie!

  • Data strategie is vakmanschap
  • Een goede datastrategie is essentieel voor moderne bedrijven
  • Roadmap voor jouw datalandschap
  • Data strategie in 5 essentiële stappen
  • Ervaren dataspecialisten staan voor jou klaar

Een datagedreven organisatie start bij OrangeValley

Bij OrangeValley weten we wat vakmanschap is als het gaat om customer data strategie. Met onze state-of-the-art tools en voortdurende ontwikkeling van kennis, zorgen we ervoor dat jouw data een waardevol bedrijfsmiddel wordt.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het customer experience team je bij kan helpen:

  • Hoe zorgen we er voor dat klantinzichten centraal worden geborgd in de organisatie?
  • Hoe zorg ik dat de hele organisatie vanuit een data gedreven strategie handelt?
  • Hoe meet ik de impact van mijn marketing inspanningen?
import_-Rachel-598x600-png

“Met de juiste balans tussen databeheer en datamanagement, profiteer je van grote voordelen”

all the data

Benut de meerwaarde van jouw data

Een goede data strategie is essentieel voor moderne bedrijven. Met de juiste balans tussen databeheer en datamanagement, profiteer je van grote voordelen. Je zorgt ervoor dat de juiste data in handen komt van de juiste mensen, processen worden transparanter en beter vastgelegd, en datagedreven besluiten worden regelmatig genomen door de hele organisatie. Data is overal en speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven. Het is een waardevolle grondstof die zich vermeerdert door gebruik. Maar met de toenemende hoeveelheid data wordt het steeds moeilijker om de écht waardevolle gegevens te onderscheiden van de 'ruis'. Onze customer data strategie helpt je bij het maken van de juiste keuzes en het benutten van de meerwaarde van jouw data.

Analytics

Het begint bij een roadmap voor jouw datalandschap

Wij stellen een roadmap op voor jouw datalandschap. We kijken naar je huidige situatie, identificeren de benodigde data en de schaalbaarheid van je bestaande oplossingen. Vervolgens brengen we de mogelijkheden voor de toekomst in kaart. We zorgen ervoor dat jouw datastrategie aansluit op de doelen en plannen van je bedrijf, waardoor je een gezonde ontwikkeling kunt realiseren met data als ondersteuning en sturing.

survey

Een datastrategie in 5 essentiele stappen

Onze aanpak omvat vijf essentiële stappen. We bepalen een visie voor de toekomst, analyseren de huidige situatie van je onderneming, formuleren een missie, bepalen de ambitie van je onderneming en stellen strategische thema's vast. Met deze elementen creëren we een solide data strategie die jouw organisatie naar succes leidt.

Server

Partner in een datagedreven organisatie

Een goede data strategie zorgt ervoor dat jouw data eenvoudig toegankelijk is en gedeeld kan worden, zonder dat anderen hun eigen kopieën moeten maken. Bij OrangeValley zorgen we voor het bewaken van jouw datakwaliteit en kunnen we je ondersteunen bij het uitbesteden van je data science project. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het liever aan experts overlaat, wij hebben de kennis en ervaring om jouw organisatie datagedreven te maken.

De juiste data strategie bepalen voor jouw organisatie? Neem contact op!