Wat is zoekmachine optimalisatie?

Websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites met de beste gebruikerservaring zodat organisaties groeien. Wij hebben ervaring met verschillende soorten website; corporate websites die het verhaal van jouw bedrijf vertellen, een ‘werkenbij’ website waarvan potentiële medewerkers direct enthousiast worden of meer interactieve website.

Websites bij OrangeValley

 • Technologie als fundament, Drupal als basis
 • Optimale gebruikerservaring & design
 • Gericht op dataverzameling en conversie
 • Altijd goed vindbaar in Google (SEO)
 • Integratie en optimalisatie met bedrijfsprocessen 

Een website waarbij de gebruiker echt centraal staat.

Gefocust op de beste merkbeleving. Hèt visitekaartje van wie je als bedrijf bent. Een sterk merk creëert een belofte en verwachting aan de markt en wij maken met het klantcontact op de corporate website een optimale gebruikerservaring die deze belofte waarmaakt. Door deze positieve gebruikerservaring, ofwel user experience, zijn bepaalde merken waardevoller dan andere in het leven van de klant.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het technologie team je bij kan helpen:

 • We willen een corporate website geschikt voor verschillende landen.
 • We willen een werkenbij website met integratie in ons ATS Systeem.
 • Hoe kunnen we onze brand identity doorvertalen naar onze website?
 • Help ons de digitale gebruikerservaring van mijn website te verbeteren.
 • Wij willen een website met een geintegreerde mijn-omgeving om onze klanten nog beter te informeren.
Martijn

“We bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime nationale en internationale ervaring met een veelheid aan projecten in diverse branches. Door onze visie creëren we grensverleggende gebruikerservaringen. We zijn trots op onze award winnende case en onze hoge notering in de Emerce 100.”

import_-Customer-Journey-Map2-png

We verzamelen relevante inzichten

Wij maken niet alleen mooie plaatjes of platformen op basis van de nieuwste bewezen technologieën. Vanuit inzicht in bedrijfsdoelstellingen en behoeftes ontwerpen of optimaliseren we de gebruikerservaring en bepalen we effectieve strategieën om de doelstelling van bedrijven te behalen en het merk relevant te maken in het leven van de doelgroep.

import_-seo-strategie-orangevalley-png

De juiste strategie

We starten altijd met een KPI sessie zodat we precies weten wat de business doelstelling is en hoe we succes kunnen meten. Daarna voeren we een aantal geavanceerde analyses uit zoals doelgroepanalyse, customer journey mapping, en usability scan. Dit geeft ons klantgerichte inzichten en zicht in de huidige prestaties van het digitale kanaal. Zo kunnen we de juiste strategische beslissingen maken om de doelstelling(en) van je bedrijf of online marketing kanaal te behalen.

We maken geen keuzes op basis van gevoel maar door verifieerbare data driven klantinzicht. We starten met een diepgaande analyse. Op basis van deze inzichten maken we onderbouwde keuzes van welke meetbare strategieën het meest effectief zijn om de doelstelling(en) van je bedrijf of online marketing kanaal te behalen.

import_-SEOuitbesteden-png

Data Driven Design

Design is veel meer dan een mooi beeld van een website of stijlgids. Een sterk merk creëert een belofte en verwachting aan de markt en wij maken in het klantcontact op de website een optimale gebruikerservaring die deze belofte waarmaakt. Door deze positieve gebruikerservaring, ofwel user experience, zijn merken waardevoller dan andere in het leven van de klant. Samen creëren we de beste digitale ervaring door klantgericht en innovatief te denken. Hierdoor maken we bedrijven relevant in het dagelijks leven van gebruikers waardoor zij harder groeien.

Voordelen van UX design

 • Gedetailleerd inzicht in uw doelgroep/bezoekers.
 • Uw online strategie vertalen naar een unieke online productervaring
 • Ontwikkelkosten verlagen
 • Uit bestaande of nieuwe klanten meer conversie halen
 • Klantloyaliteit verhogen
Medicura

Development

Strategie en design naar wens? Dan staan onze developers klaar om de website, web app of e-commerce platform te realiseren. Wij realiseren niet alleen de voorkant van de website, maar ook een overzichtelijke achterkant waar je gemakkelijk content en pagina’s kan beheren.

Bij ontwikkeling houden wij rekening met:

 • Digitale toegankelijkheid, zodat iedereen welkom is op de website
 • Snelheid, zodat bezoekers niet afhaken
 • SEO, zodat bezoekers de site kunnen vinden
 • Beheerbaarheid, zodat het beheer behapbaar blijft
Analytics tools

Haal maximaal rendement uit het digitale kanaal

In deze fase hebben we hét platform staan. Echter verandert het gedrag van de doelgroep continue, het is daarom belangrijk om ook na de realisatie van het platform te blijven optimaliseren. We verzamelen relevant data van klantgedrag, dit fungeert als feedback op het huidige ontwerp waar optimalisatie kansen liggen.

Activatie van digital marketing

De juiste ecommerce strategie bepalen? Neem contact op!