Kopie van 0438.jpg

Start je carrière als Young Professional bij OrangeValley

Ben jij net afgestudeerd óf heb jij de eerste stappen in je carrière al gezet? Ben je nog niet klaar met leren en wil je werken voor grote opdrachtgevers? OrangeValley biedt Young Professionals maximale ondersteuning om door te groeien in het vakgebied. We maken graag kennis om te ontdekken waar je talenten liggen en welke carrière het beste bij je past.

Werken bij OrangeValley als Young Professional

  • Focus op jouw groei en opleiding
  • Een gaaf team met topspecialisten
  • Veel ruimte voor innovatie
  • Werken voor grote merken
  • Flexibele werktijd en -plek
Consultants

Werken als Young Professional bij OrangeValley

Wij bieden je een informele, innovatieve en dynamische werkomgeving. Bij ons kun je je werkdag flexibel indelen, vandaag werk je thuis, morgen op kantoor en de dag erna weer bij een klant.

Bij OrangeValley start je altijd direct met het werken voor echte grote opdrachtgevers, alleen dan leer je het vakgebied echt. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen in een team van ervaren collega’s. Je krijgt inhoudelijke begeleiding op je vakmatige skills door onze experts en je team lead staat voor je klaar om je loopbaan te begeleid. Een externe coach zorgt dat je in je professionele skills groeit.

Zo ondersteunen we jouw groei

Bij OrangeValley staat groei hoog in het vaandel, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarom bieden we Young Professionals maximale ondersteuning bij het halen van hun doelen. Met behulp van een uitdagende mix van klanten van verschillende groottes uit verschillende branches, gecombineerd met een systeem waar je altijd om hulp kan vragen bij onze experts, zorgen wij ervoor dat jij snel en effectief door kan groeien in jouw vakgebied.

Nog voordat je start bij OrangeValley krijg je een persoonlijk MBTI assessment. We doen zo’n assessment om een goed beeld te krijgen van wie je bent, waar je talent ligt en waar je je wil en kan ontwikkelen. Met dit inzicht kunnen we samen met jou aan de slag om een persoonlijk ontwikkelplan te maken en de juiste opleiding en ondersteuning te geven om je carrière een boost te geven. Een persoonlijk ontwikkelplan is er voor iedereen. We bieden voldoende uitdaging d.m.v. externe opleidingen, master programma’s, innovatieprojecten of doorgroei naar management functies. 

Daphne-Jandaan

Waarom is werken bij OrangeValley iets voor jou?

Wij zijn een data gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is; dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Deze vacatures staan op jouw te wachten

Sfeerproeven?

Bekijk hier!

Start als Young Professional