Marketing diensten

Traineeships bij OrangeValley

OrangeValley biedt verschillende traineeships aan. In korte tijd maak je kennis met verschillende disciplines en ontdek je wat het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat je de juiste kennis en skills verzamelt om jouw carrière verder vorm te geven. 

Het volgende startmoment van het traineeship is onbekend. 

 

Traineeship bij OrangeValley in het kort

  • Gratis betaald leren, basissalaris vanaf 2.500 euro p.m;
  • Masterclasses van award winning specialisten;
  • Praktijkervaring bij échte klanten als Blokker, Achmea, FIFA en Heineken;
  • Behaal officiële certificaten;
  • Vervolg je carrière bij OrangeValley als consultant en salarisverhoging!
Traineeship-OrangeValley

Waarom een traineeship bij OrangeValley?

Veel werkgevers staan te springen om werknemers met goede kennis te ontvangen. Tegelijkertijd is het voor startende werknemers niet eenvoudig om een uitdagende baan te vinden, want die uitdagende baan vraagt vaak om werkervaring. En laat dat nou net zijn wat jij als starter graag wilt opdoen. Ook sluit de kennis die starters opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aan op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: digital marketing is één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

De oplossing? Ons traineeship in Digital Marketing waarin we je in korte tijd opleiden tot een complete consultant. Het traineeship succesvol afgerond? Dan start je jouw carrière als consultant bij OrangeValley! Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Ben jij team marketing?

Deze trainees werken nu bij OrangeValley!

Tessa

Het voelt alsof ik in 3 maanden tijd meer over marketing heb geleerd dan 4 jaar op school! Je krijgt van elke discipline een klein voorproefje, hierdoor wist ik zeker dat ik mij wilde specialiseren in SEA en Social. Het team nam mij al snel mee in hun werkzaamheden tijdens het traineeship waardoor ik me al snel thuis voelde. OrangeValley biedt na het traineeship ook kans op een baan om de kennis toe te passen en ervaring op te doen. Echt een aanrader!

Online marketeer Digital marketing – OrangeValley

Ellen
Thomas

Na mijn master heb ik het digital traineeship van OrangeValley gevolgd om een échte deepdive te maken in digital marketing. Het traineeship heeft me in korte tijd kennis laten maken met alle specialismen van digital marketing, waaronder data. De mogelijkheden van data gedreven marketing spraken me direct aan en zijn enorm uitdagend. Ik heb er daarom voor gekozen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van data implementatie en analyse. Ik vind het super fijn dat ik de ruimte krijg om te leren in omgeving met grote klanten en enorm veel kennis.

Junior Analyst – OrangeValley

Thomas
Sjai

Ik zat al een tijdje te denken om een carrièreswitch te maken naar de marketingwereld. Door gebrek aan ervaring was het moeilijk om binnen te komen. Het OrangeValley traineeship was de brug. Je leert niet alleen de ins- en outs van alle marketing aspecten, OrangeValley geeft je ook de kans op echt een baan. Tijdens het traineeship merkte ik al snel dat mijn interesse bij SEO lag. Zes weken later ben ik nu daar werkzaam en focus ik mij vooral op SEO-werkzaamheden.

Junior Online Marketeer – OrangeValley

Sjai

Ben jij onze nieuwe trainee?