IMG_2258-1-scaled-1920x0

Traineeships bij OrangeValley

OrangeValley biedt verschillende traineeships aan. In korte tijd maak je kennis met verschillende disciplines en ontdek je wat het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat je de juiste kennis en skills verzamelt om jouw carrière verder vorm te geven.

Traineeship bij OrangeValley in het kort

  • Gratis betaald leren, basissalaris vanaf 2.000 euro p.m;
  • Masterclasses van award winning specialisten;
  • Praktijkervaring bij échte klanten als Blokker, Achmea, FIFA en Heineken;
  • Behaal officiële certificaten;
  • Vervolg je carrière bij OrangeValley als consultant en salarisverhoging!
Trainee van traineeship aan het leren

Waarom een traineeship bij OrangeValley?

Veel werkgevers staan te springen om werknemers met goede kennis te ontvangen. Tegelijkertijd is het voor startende werknemers niet eenvoudig om een uitdagende baan te vinden, want die uitdagende baan vraagt vaak om werkervaring. En laat dat nou net zijn wat jij als starter graag wilt opdoen.

Ook sluit de kennis die starters opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aan op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: development en digital marketing zijn één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

De oplossing? Ons traineeship in Digital Marketing of Development waarin we je in korte tijd opleiden tot een complete consultant. Het traineeship succesvol afgerond? Dan start je jouw carrière als consultant bij OrangeValley! Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Ben jij team marketing of development?

Deze trainees werken nu bij OrangeValley!

Ellen

“Het traineeship van OrangeValley was voor mij precies wat ik nodig had na mijn studie. Ik was recentelijk afgestudeerd en het traineeship gaf mij de kans om het gat te dichten tussen mijn afstuderen en het opdoen van ervaring. Het was een breed opgezet traineeship waardoor ik aan het einde een duidelijk beeld had van welk gebied binnen de online marketing goed bij mij zou passen en daar ben ik nu werkzaam in! Ik heb in korte tijd ontzettend veel geleerd en leuke mensen ontmoet, echt een aanrader!”

Junior Online Marketeer – OrangeValley

Ellen
Thomas

“Na mijn master heb ik het digital traineeship van OrangeValley gevolgd om een échte deepdive te maken in digital marketing. Het traineeship heeft me in korte tijd kennis laten maken met alle specialismen van digital marketing, waaronder data. De mogelijkheden van data gedreven marketing spraken me direct aan en zijn enorm uitdagend. Ik heb er daarom voor gekozen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van data implementatie en analyse. Ik vind het super fijn dat ik de ruimte krijg om te leren in omgeving met grote klanten en enorm veel kennis.”

Junior Analyst – OrangeValley

Thomas
Sjai

“Ik zat al een tijdje te denken om een carrièreswitch te maken naar de marketingwereld. Door gebrek aan ervaring was het moeilijk om binnen te komen. Het OrangeValley traineeship was de brug. Je leert niet alleen de ins- en outs van alle marketing aspecten, OrangeValley geeft je ook de kans op echt een baan. Tijdens het traineeship merkte ik al snel dat mijn interesse bij SEO lag. Zes weken later ben ik nu daar werkzaam en focus ik mij vooral op SEO-werkzaamheden.”

Junior Online Marketeer – OrangeValley

Sjai

Ben jij onze nieuwe trainee?

Geef je carrière een boost en laat je gegevens achter.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Recruitment@orangevalley.nl 

De corridor 27