Trainees krijgen masterclass

Afstuderen of stage lopen bij OrangeValley

Het delen van onze kennis doen we graag. Het is onze tweede natuur. We investeren graag in aanstormend talent van de toekomst. We geven niet alleen les op verschillende hogescholen en universiteiten, hebben een digital marketing traineeship en bieden ook uitdagende meeloop- en afstudeerstages aan! 

Breukelen | 3-5 dagen per week | Afstudeer- meewerkstage online marketing/b2b marketing

Stage bij OrangeValley in het kort

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Stagebegeleider met marketingkennis
  • Werkervaring in de praktijk
  • Praktijkervaringen bij grote projecten
  • Afstudeer- of meewerkstage
OrangeValleyer overlegt met een collega aan zijn bureau

Waarom een stage bij OrangeValley?

De vraag naar digital marketing kennis neemt steeds meer toe. Tegelijkertijd zien we dat de kennis die studenten opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aansluit op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: digital marketing is één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. We vinden het dan ook belangrijk om onze kennis te delen met aanstormend talent. Dit doen we door les te geven op hogescholen en universiteiten en studenten een stageplek aan te bieden zodat theoriekennis gecombineerd wordt met ervaring uit de praktijk. We hebben doorlopend plek voor meerdere studenten die een meeloop- of afstudeerstage willen lopen. 

Je stage succesvol afgerond? Groei dan door als digital marketing trainee of bijbaan naast je studie. Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Luuk

“Afstuderen bij OrangeValley had niet beter kunnen verlopen. De vrijheid en ruimte die ik kreeg om mijzelf als persoon, maar ook als marketeer te ontwikkelen was perfect. Gedurende de stage heb ik altijd genoeg ruimte gekregen om te werken aan mijn afstudeeronderzoek. Daarnaast heb ik mijn passie voor digital verder kunnen uitbouwen. Na mijn afstudeerstage ben ik aan de slag gegaan als Digital Advertising Consultant.”

Afstudeerstage – OrangeValley

Luuk
Siemen

“Bij OrangeValley heb ik het afgelopen half jaar ontzettend veel geleerd op het gebied van digital marketing. Tijdens mijn meeloopstage heb ik meegewerkt aan meerdere innovatieve projecten en heel veel marketingwerkzaamheden zelf uitgevoerd zoals het toevoegen van blogs, organiseren van events, social media marketing en het bouwen van websites. Ook heb ik grote stappen gemaakt op het gebied van SEO. Na mijn stage blijf ik als werkstudent betrokken bij OrangeValley. Ik vind het super fijn om nu al werkervaring op te doen en te leren van collega’s.”

Meewerkstage – OrangeValley

Siemen
Dennis

“Tijdens mijn stage heb ik onderzoek gedaan naar hoe we onze eigen doelgroep effectiever kunnen bereiken. Ik heb hierbij ontzettend veel geleerd en alle ruimte gehad om naast het onderzoek de adviezen ook echt in de praktijk toe te passen. Ik wilde graag doorgroeien in digital marketing en ben na mijn studie aan de slag gegaan als advertising consultant.”

Afstudeerstage – OrangeValley

Dennis

Ben jij onze nieuwe digital stagiair?

Laat onderstaand je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!