Recruitment-marketeer

Stage Digital Marketing - Ontdek jouw digitale passie!

Het delen van onze kennis doen we graag. Het is onze tweede natuur. We investeren graag in aanstormend talent van de toekomst. We geven niet alleen les op verschillende hogescholen en universiteiten, hebben een digital marketing traineeship en bieden ook uitdagende meeloop- en afstudeerstages aan! 

Breukelen | 3-5 dagen per week | Afstudeer- meewerkstage online marketing/b2b marketing

Stage bij OrangeValley in het kort

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Stagebegeleider met marketingkennis
  • Werkervaring in de praktijk
  • Praktijkervaringen bij grote projecten
  • Afstudeer- of meewerkstage
OrangeValleyer overlegt met een collega aan zijn bureau

Waarom een stage bij OrangeValley?

De vraag naar digital marketing kennis neemt steeds meer toe. Tegelijkertijd zien we dat de kennis die studenten opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aansluit op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: digital marketing is één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. We vinden het dan ook belangrijk om onze kennis te delen met aanstormend talent. We ontdekken graag met jou welke kant van digitale marketing het best bij jou past.  Dit doen we door les te geven op hogescholen en universiteiten en studenten een stageplek aan te bieden, zodat theoriekennis gecombineerd wordt met ervaring uit de praktijk. 

Dit ga je doen:

  • Content Marketing: Je zult betrokken zijn bij het creëren en optimaliseren van boeiende content voor diverse online kanalen, zoals blogs, sociale media, en e-mailcampagnes.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Je leert de fijne kneepjes van SEO en hoe je de online zichtbaarheid van onze website kunt verbeteren.
  • Zoekmachineadverteren (SEA): Je wordt betrokken bij het beheren van betaalde zoekcampagnes en leert hoe je advertentiebudgetten effectief kunt inzetten.
  • Sociale Media Marketing: Je zult betrokken zijn bij onze sociale media-accounts en het ontwikkelen van strategieën om onze, en die van onze klanten, doelgroep te bereiken.
  • Data-Analyse: Je krijgt inzicht in het analyseren van digitale marketingprestaties en het gebruik van gegevens om strategische beslissingen te ondersteunen.

Je stage succesvol afgerond? Groei dan door als digital marketing trainee of bijbaan naast je studie. Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Wat bieden wij jou?

Een unieke kans om te werken op het snijvlak tussen marketing, data en techniek bij een customer- en data centric digital agency;
Een stagevergoeding van €400 per maand, deelname aan FIFA-toernooien, padel- en tafeltenniswedstrijden, of ontspannen met een biertje van onze tap;
Begeleiding van marketing professionals met jaren praktijkervaring;
De mogelijkheid om verschillende disciplines uit te proberen. Wij stimuleren en faciliteren je hierbij graag of je nou de breedte of diepte in wilt;
De kans om na het succesvol afronden van jouw stage bij ons in dienst te treden als digital marketing trainee of om bij ons te blijven werken naast je studie;
Je gaat werken aan campagnes van topmerken als Allianz Direct, Maxi Cosi, Blokker, Hunkemöller en Decathlon;
Bij OrangeValley hebben we verschillende leuke partnerships. Zo zijn we o.a. Premier Google Partner en Microsoft Azure partner;
Een veilige werkomgeving: Een baan waar we samenwerken vanuit openheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Een plek waar je de ruimte krijgt om fouten te maken want daar leer je van.

Wat zoeken we in jou?

Je bent een HBO- of WO-student is in de richting van Marketing, Communicatie of een gerelateerd vakgebied;
Je bent analytisch, proactief en een enthousiaste teamplayer;
Daarnaast ben je nieuwsgierig en leergierig, waardoor je graag investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling;
Goede Nederlandse communicatievaardigheden en consultancy vaardigheden om een waardige sparringpartner te zijn voor je collega’s en klanten.
Priscilla

Bij OrangeValley heb ik mij meteen welkom gevoeld. Naast de mogelijkheid om hier mijn afstudeeropdracht te maken, krijg ik ook de vrijheid om mij professioneel te ontwikkelen, zowel binnen marketing als binnen SEO. Iedereen helpt je hier graag bij, waardoor je je snel thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. De collegiale sfeer en de bereidheid om kennis te delen maken het een ideale plek om te groeien en te leren.

Afstudeerstage – OrangeValley

Priscilla
Luuk

Afstuderen bij OrangeValley had niet beter kunnen verlopen. De vrijheid en ruimte die ik kreeg om mijzelf als persoon, maar ook als marketeer te ontwikkelen was perfect. Gedurende de stage heb ik altijd genoeg ruimte gekregen om te werken aan mijn afstudeeronderzoek. Daarnaast heb ik mijn passie voor digital verder kunnen uitbouwen. Na mijn afstudeerstage ben ik aan de slag gegaan als Digital Advertising Consultant.

Afstudeerstage – OrangeValley

Luuk
Siemen

Bij OrangeValley heb ik het afgelopen half jaar ontzettend veel geleerd op het gebied van digital marketing. Tijdens mijn meeloopstage heb ik meegewerkt aan meerdere innovatieve projecten en heel veel marketingwerkzaamheden zelf uitgevoerd zoals het toevoegen van blogs, organiseren van events, social media marketing en het bouwen van websites. Ook heb ik grote stappen gemaakt op het gebied van SEO. Na mijn stage blijf ik als werkstudent betrokken bij OrangeValley. Ik vind het super fijn om nu al werkervaring op te doen en te leren van collega’s.

Meewerkstage – OrangeValley

Siemen

Waarom werken bij OrangeValley iets voor jou is!

Wij zijn een data-gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

De opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat variëren sterk, van bekende e-commerce platformen als die van Ajax en Hunkemöller en websites als Rijkswaterstaat en Centraal Beheer. Samen gaan we altijd voor het best haalbare resultaat. 

Natuurlijk is er naast werk ook altijd ruimte voor een dolletje en om gezellig bij te kletsen met collega’s. Voeg jouw guilty pleasures toe aan de Sonos playlist (of geniet van onze slechte muzieksmaak), schuif aan bij onze gezamenlijke lunch en versla je collega’s met een potje tafeltennis, Fifa of een van onze bordspellen. Ons gezellige team ontvangt je met open armen en we creëren samen graag de leukste herinneringen

OrangeValley

Ben jij onze nieuwe digital stagiair?