Summervibes-26-scaled-1920x0

De Career Guide van OrangeValley

Of je nu start met werken of al ervaring hebt, een carrière is meer dan werken. Je komt zaken tegen waar je je misschien nog niet in hebt verdiept, maar die wel belangrijk zijn. Van vakantiedagen, salaris en functioneringsgesprekken tot pensioenopbouw. In deze Career Guide vind je antwoorden op al jouw carrière-vragen. Zo weet je waar jij recht op hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deze informatie vind je in de Career Guide

  • Onze Arbeidsvoorwaarden
  • Hoe zetten we jouw groei centraal?
  • Hoe ziet je contract er uit?
  • Onze werkomgeving & team
  • Dit bieden we nog meer!

Dit betekent werken bij OrangeValley

Uitdagend werk, persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons kun je rekenen op goede, moderne arbeidsvoorwaarden, een boven marktconform salaris, kun je altijd extra vakantiedagen kopen en krijgt elke medewerker een always on leertraject waarbij je 365 dagen per jaar investeert in je carrière. Hoe we dit doen lees je in onze Career Guide; een handig overzicht waarin al deze zaken worden uitgelegd.

IMG_1529-2-scaled

Solliciteren én een concreet voorstel op 1 dag!

Om het je nog makkelijker te maken kun je bij OrangeValley solliciteren én een concreet voorstel mee naar huis nemen op 1 dag! Tijdens onze telefonische intake plannen we gelijk een kennismakingsdag in. Op deze dag geven we je een kijkje op ons kantoor en meer inzicht in hoe een werkdag bij OrangeValley er uit ziet. Ook maak je een inhoudelijke case afgestemd op jouw niveau, welke je aan het eind van de dag presenteert aan een van onze Product Owners. Is er een match? Dan krijg je gelijk een concreet voorstel mee naar huis. Je kunt het voorstel natuurlijk ook gelijk tekenen. 

Vind je het fijner om rustig de tijd te nemen om elkaar te leren kennen? Dat kan natuurlijk ook.

Sfeer Collega's Digital

Extra voordelen van werken bij OrangeValley

Naast onze goede arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons nog een aantal extra voordelen. Zo krijgt elke medewerker een MacBook, hebben we een aantrekkelijke telefoonregeling, bieden we korting op je zorgverzekering en hebben we zo nu en dan leuke acties en sportieve festiviteiten zoals tickets voor marketingevenementen, hardloopwedstrijden, golf clinics en wielerrondes.

Sfeerproeven?

Bekijk hier!

Start en vervolg je carrière bij OrangeValley