Account-manager

De Career Guide van OrangeValley

Of je nu start met werken of al ervaring hebt, een carrière is meer dan werken. Je komt zaken tegen waar je je misschien nog niet in hebt verdiept, maar die wel belangrijk zijn. Van vakantiedagen, salaris en functioneringsgesprekken tot pensioenopbouw. In deze Career Guide vind je antwoorden op al jouw carrière-vragen. Zo weet je waar jij recht op hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deze informatie vind je in de Career Guide

  • Onze Kernwaarden
  • Hoe zetten we jouw groei centraal?
  • Onze werkomgeving & team
  • Onze Arbeidsvoorwaarden
  • Great Place To Work-Certified™

Je carrière bij OrangeValley

Uitdagend werk, persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. OrangeValley biedt een competitief salaris, flexibele werkmogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met een focus op een goede work-life balans, kun je kiezen tussen hybride werken op ons kantoor, bij de klant of thuis, en genieten van een dagelijkse gezonde lunch. Je maakt deel uit van een divers team van professionals in marketing, techniek, data en UX, waarbij persoonlijke groei wordt gestimuleerd door coaching en op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een always on leertraject waarbij je 365 dagen per jaar investeert in je carrière. Bij OrangeValley krijg je ruimte om te innoveren binnen jouw vakgebied, profiteer je van waardevolle partnerships en werk je in een ondersteunende omgeving waar experimenteren wordt aangemoedigd.

carreer-guide-Orangevalley

Openheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken. Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley.

Sfeerproeven?

Bekijk hier!

Start en vervolg je carrière bij OrangeValley