Google Analytics 4 Training

E-commerce strategie

Winnende e-commerce strategieën met een gezonde groei op korte en lange termijn.

Een sterke E-commerce strategie voor gezonde groei

  • Vergroot de omzet en ROI
  • Bedrijfsdoelen behalen via een meetbaar plan 
  • Vertaal jouw visie naar e-commerce wereld
  • Gezonde groei op korte en lange termijn
  • E-commerce expertise bij OrangeValley

Een effectieve e-commerce strategie is onmisbaar voor bedrijven die online willen groeien.

Het belangrijkste doel van een e-commerce strategie is de bijdrage aan een sterke gezonde groei van de organisatie. Een (B2B, B2C of D2C) e-commerce strategie is een actieplan om de doelstellingen m.b.t. online verkoop te behalen. Wij ondersteunen bedrijven in de creatie van dit actieplan en het vakkundig tot uitvoering brengen met de resultaten die daarbij gewenst zijn.

Martijn

“Met onze state-of-the-art tools en voortdurende ontwikkeling van kennis, zorgen we ervoor dat jouw data een waardevol bedrijfsmiddel wordt.”

import_-Data2-1-1-png

Een effectieve e-commerce strategie

In de huidige tijd is een effectieve e-commerce strategie onmisbaar voor bedrijven die online willen groeien. Het is belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben en een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop te hebben om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een goede e-commerce strategie zorgt ervoor dat de websitebezoekers worden omgezet naar loyale klanten die regelmatig terugkeren en meer kopen. Door middel van een goed doordachte e-commerce strategie kan een bedrijf zijn concurrentiepositie verbeteren en de omzet verhogen.

SEO

Werken vanuit doelstellingen en KPI's

De eerste stap bij het ontwikkelen van een e-commerce strategie is het bepalen van de doelstellingen en KPI's. Daarnaast is het belangrijk om de doelgroep te definiëren en in kaart te brengen wat hun behoeften en wensen zijn. Vervolgens kan er gekeken worden naar de technologieën en platformen die gebruikt kunnen worden om de e-commerce strategie te ondersteunen. Ook het opstellen van een contentstrategie en het optimaliseren van de customer experience zijn belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een succesvolle e-commerce strategie.

data raw

Een e-commerce strategie die naadloos aansluit 

Bij OrangeValley Groep hebben wij de expertise en ervaring in huis om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve e-commerce strategie. We beginnen met een analyse van de huidige situatie van het bedrijf, concurrentie en klantbehoefte en definiëren samen met de klant de doelstellingen en KPI's. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte e-commerce strategie die aansluit op de wensen en behoeften van de doelgroep en de bedrijfsdoelstellingen. Wij zorgen ervoor dat de e-commerce strategie naadloos aansluit op de overige marketingactiviteiten van het bedrijf en blijven deze continu monitoren en optimaliseren.

CRO

De expertise van OrangeValley

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om de ontwikkeling en uitvoering van de e-commerce strategie uit te besteden aan onze specialisten. Wij hebben de kennis, ervaring en expertise in huis om een succesvolle e-commerce strategie te ontwikkelen en uit te voeren die bijdraagt aan de groei van uw organisatie. Door het uitbesteden van uw e-commerce strategie aan OrangeValley Groep kunt u zich volledig focussen op uw core business en bent u verzekerd van de best mogelijke resultaten.

Groeien met een e-commerce strategie? Neem contact op!