Jesse

Webapplicaties

Een webapplicatie is een programma die beschikbaar is via het internet, vaak met een inlog. Het is vaak een maatwerkoplossing welke gebruikt wordt om bedrijfsprocessen te ondersteunen of vervangen.

Webapplicaties bij OrangeValley

  • Ondersteuning bedrijfsprocessen
  • Optimale gebruikerservaring & design
  • Gericht op dataverzameling
  • Privacy en security first gebouwd
  • Symfony Partner

Een succesvolle webapplicatie in Symfony

Voor veel bedrijven staat software centraal in alle bedrijfsprocessen. Het bepaalt wie welke dingen wanneer gaat doen met welke spullen. Het helpt documenten genereren, een planning bouwen en het helpt om de kosten te verlagen en de kwaliteit te verhogen.

OrangeValley helpt stap voor stap met het bouwen van een succesvolle webapplicatie. Vaak eerst met een behapbaar prototype om zaken te kunnen testen, en daarna met de bouw, hosting en ondersteuning van de applicatie. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van software aan bestaande systemen.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het technologie team je bij kan helpen:

  • Help ons bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren.
  • We willen data beschikbaar maken via een reporting omgeving
  • We willen klantdata en inzichten centraliseren en delen in de organisatie
  • We willen en self-service portaal voor onze klanten
Steven

Door bedrijfsprocessen te automatiseren en te digitaliseren helpen we bedrijven om efficiënter te werken. Ook hier staat de eindgebruiker volledig centraal. Met ons inhouse usability lab kunnen we pretesten wat het gedrag van de doelgroep is en optimalisaties doorvoeren.

Symfony

Webapplicaties in Symfony

Symfony is een open-source webapplicatie framework gebouwd in PHP. Het biedt een gestandaardiseerde manier om webapplicaties te bouwen en te beheren. Symfony kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties zoals, CRM systemen, e-commerce platforms en marketing automation tools. Het biedt ook uitgebreide integratiemogelijkheden met andere marketing tools en API's.

De webapplicaties die wij bouwen moeten vaak voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen, zonder daarbij hun snelheid en gebruiksvriendelijkheid te verliezen. Daarom gebruiken wij Symfony.

Service is de onderscheidende factor

Altijd een klikdemo voordat we beginnen

Voordat we beginnen met het bouwen van applicaties, maken we vaak een klikdemo. Deze simpele schetsen van de applicatie geven een beter overzicht van de mogelijkheden dan de zwaarlijvige requirements documenten die je vroeger vaak tegenkwam. Op die manier zien klanten direct waar ze aan toe zijn en hebben ze een beter beeld van wat we voor hen kunnen betekenen.

Benieuwd of een webapplicatie de juiste oplossing is? Neem contact op!