Google Analytics 4 Training

Data Science

Data Science is de kunst van het ontdekken van verborgen patronen en inzichten in gegevens. Door middel van geavanceerde analysetechnieken en machine learning-algoritmen kunnen onze Data Scientists waardevolle informatie uit data halen die anders onopgemerkt zou blijven.

Waarom Data & Analytics?

 • 1st party data strategie
 • Bewezen tooling implementatie aanpak
 • 100% GDPR compliant
 • Data kwaliteit cruciaal
 • Stevig fundament voor data activatie
 • Dashboards & geautomatiseerde reporting

Ontdek verborgen inzichten met Data Science

Data Science is als een schatgraver die op zoek gaat naar verborgen inzichten en kansen in de diepe mijnen van jouw data. Ons team van ervaren Data Scientists en machine learning engineers gebruikt geavanceerde analysetechnieken en modellen om die schatten naar boven te halen en bruikbare, begrijpelijke inzichten te creëren.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het Data Science team je bij kan helpen:

 • Hoe kunnen we nieuwe zakelijke kansen en groeimogelijkheden ontdekken in onze data?
 • Hoe kunnen we op feiten gebaseerde beslissingen nemen in plaats van aannames?
 • Hoe kunnen we de efficiëntie van onze processen verbeteren door middel van gegevensanalyse en -optimalisatie?
 • Hoe kunnen we onze gegevensbewaking verbeteren en ervoor zorgen dat we afwijkingen in onze data tijdig opmerken en herstellen?
 • Hoe kunnen we er zeker van zijn dat onze gevoelige data (zowel persoonlijke als concurrentiegevoelige) op de juiste manier wordt gebruikt?
Thomas

“Data Science onthult de verborgen kansen in jouw data en transformeert complexe informatie naar waardevolle inzichten.”

import_-Data-team-1-1-png

Ontdek waardevolle inzichten met Data Science

Ons Data Science-team bestaat uit ervaren datawetenschappers en machine learning-engineers die in staat zijn om geavanceerde statistische modellen te ontwikkelen en deze te gebruiken om voorspellende analyses en machine learning-oplossingen te bouwen. Of je nu op zoek bent naar het voorspellen van klantgedrag, het identificeren van nieuwe kansen voor groei of het verbeteren van de operationele efficiëntie, ons team kan je helpen om deze doelen te bereiken.'

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en tools in de branche om patronen en trends te ontdekken in grote hoeveelheden data. Van het ontwerpen van complexe algoritmes tot het bouwen van geavanceerde machine learning-modellen, wij hebben de expertise en ervaring om jouw organisatie te helpen bij het behalen van haar doelen.

Scientist

Wat is Data Science?

Data Science is een multidisciplinaire aanpak waarbij statistische en wiskundige methoden, computerwetenschappen en domeinkennis worden gecombineerd om complexe vragen te beantwoorden en voorspellende modellen te bouwen. 

Onze Data Scientists gebruiken verschillende technieken, waaronder machine learning, data mining en data visualisatie, om gegevens te analyseren en bruikbare inzichten te vinden. Door Data Science in te zetten, kunnen organisaties trends ontdekken, patronen identificeren en voorspellingen doen die kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Options

De voordelen van Data Science

Data Science is een krachtig hulpmiddel dat jouw organisatie in staat stelt om waardevolle inzichten te verkrijgen uit je data. Met Data Science kunnen we patronen en trends identificeren die anders misschien verborgen zouden blijven. Door deze inzichten te gebruiken, kun je je strategieën verbeteren, efficiënter werken en je concurrentiepositie versterken. Een aantal voordelen van Data Science zijn:

 • Helpt bij het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en kansen voor groei;
 • Stelt organisaties in staat om betere beslissingen te nemen op basis van feiten in plaats van aannames;
 • Verbetert de efficiëntie van processen door middel van gegevensanalyse en -optimalisatie.
Maturity Model

Technology op basis van digital maturity

De volwassenheid van jouw organisatie bepaald hoe de optimale marketing technologie stack er uit ziet. We adviseren in een aansluitende mar-tech-stack voor jouw bedrijfsdoelstellingen. Op maat dus. Wij differentiëren ons in het brede tooling aanbod. Een greep uit de collectie van beschikbare oplossingen is als volgt:

 • Google Tag Manager
 • Tealium
 • BigQuery
 • Adobe Analytics
 • Hubspot
 • Power BI
 • etc.

Bekijk onze tooling

import_-Undraw-steps-png

100% GDPR compliance

We stellen hoge eisen aan data kwaliteit. Het inhouse ontwikkelde Data Monitor Dashboard toont de status van meer dan 150 criteria die dagelijks worden gecontroleerd in uw analytics weergave. Data monitoring is cruciaal om afwijkingen in de data tijdig op te merken en te herstellen.

import_-MarketAutomation-png

Hoogste niveau privacy waarborging

OrangeValley is lid van de brancheorganisaties DDMA en voldoet aan de privacy waarborg richtlijnen op het hoogste niveau. Onze data gedreven aanpak zit in ons DNA, privacy richtlijnen en regels omtrent geheimhouding zijn dan ook erg belangrijk. We vinden dit zelfs zo belangrijk dat OrangeValley extern is geaudit op processen en werkwijze rondom data en privacy en ISO 27001 gecertificeerd is. Dit om te waarborgen dat gevoelige data (persoonlijke als concurrentiegevoelige) op de juiste manier wordt gebruikt.

 

Op zoek naar een Data Science partner? Neem contact op!