Hero banner marketing high resolution

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) is voor veel bedrijven een belangrijk kanaal in de marketingmix en dat is niet voor niets.

Waarom SEO?

  • Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten
  • Relevante bezoekers voor je website
  • Zichtbaarheid van je merk, producten en diensten

Het SEO team optimaliseert jouw website voor een hogere ranking in organische zoekresultaten.

Mike

“Als strategisch partner helpen we jouw organisatie verder met SEO. Door onze maatwerk adviezen en slimme automatiseringen zet je snel de juiste stappen en loop je voor op de concurrentie.”

customer journey seo

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine Optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), omvat de online marketing activiteiten die verricht worden om je organisatie, producten en diensten organisch beter vindbaar te maken in zoekmachines. 

De mate waarin je website volgens de criteria van zoekmachines een online autoriteit is speelt hierbij een rol, evenals de techniek achter de website en of content goed aansluit op de zoekvraag en customer journey van je doelgroep.

Search Engine

Waarom SEO?

Het komt steeds vaker voor dat je doelgroep antwoorden en relevante resultaten te zien krijgt nog voordat er op ‘Enter’ gedrukt is om de zoekopdracht uit te voeren. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert dan ook relevante bezoekers op en zichtbaarheid van je merk, producten en diensten.

Lees meer

import_-SEOaanpak-png

Het begint bij een heldere SEO strategie

Wij bouwen samen met jou aan een SEO-strategie waarin we zorgen dat je website organisch groeit. OrangeValley behandelt de meest uitdagende en complexe SEO-vraagstukken voor het topsegment van de markt en focust daarbij op innovatie. We hebben een bewezen trackrecord, zowel nationaal als internationaal. De expertise en jarenlange ervaring van onze consultants zijn de drijvende kracht achter onze SEO-aanpak. Met keer op keer aantoonbare resultaten tot gevolg.

OrangeValley helpt je om je SEO-strategie te ontwikkelen. We helpen je om een duidelijk beeld te krijgen van waar je nu staat in de markt en hoe je je kunt onderscheiden van je concurrenten. Dit gaat verder dan alleen zoekwoordonderzoek of website analyse, maar omvat ook een analyse van hoe je website presteert in vergelijking met anderen.

Onze aanpak is gericht op impact en innovatie. In plaats van kleine aanpassingen, ontwikkelen we een doelgerichte strategie waarmee we echt resultaat boeken. Zo krijgen we een significante groei in het gehele zoekkanaal. We helpen je om een stip op de horizon te zetten en een SEO-strategie te ontwikkelen waarmee je echt opvalt.

Research

Onze SEO aanpak

Zoekmachine optimalisatie door SEO bureau OrangeValley wordt uitgevoerd met een aanpak in het verlengde van je bedrijfsstrategie. Centraal staan hierbij je bedrijfsdoelstellingen, de propositie tot en met je doelgroepen en klanten, aangevuld met complete customer journeys, van oriëntatie tot aankoop en service.

Met onze SEO zoekmachine optimalisatie aanpak werken wij dan ook structureel aan verbeteringen voor jouw online marketing. Maandelijks ondersteunen wij je op het gebied van SEO consultancy, met als doel de organische vindbaarheid en het online rendement van je organisatie te verbeteren.

Search

Onze SEO Focus

Wij zetten ons in voor continue optimalisatie om jouw online aanwezigheid te versterken.

Optimalisatie van Nieuwe Content
We zorgen dat elke nieuwe content direct SEO-geoptimaliseerd is, om zichtbaarheid en engagement te maximaliseren.

Implementatie van Nieuwe Technieken
We blijven voorop met de nieuwste SEO-technologieën, zodat jouw site altijd concurrerend en relevant blijft.

Doorklikpercentage Verhogen
Met geoptimaliseerde paginatitels en metadescripties maximaliseren we de klikken vanuit de zoekresultaten.

Autoriteit Vergroten
We versterken jouw autoriteit met kwalitatieve content en strategische samenwerkingen.

Local SEO
We optimaliseren lokale vindbaarheid met gerichte strategieën, zoals het verfijnen van Google Mijn Bedrijf en lokale content. 

Jouw SEO, door ons constant verbeterd en aangepast voor maximaal succes.

 


 

Growth

SEO uitbesteden aan onze specialisten

Om de SEO strategie aan te laten sluiten op de nieuwste technologische ontwikkelingen is niet altijd eenvoudig. Er komen veel technische zaken kijken zoals gestructureerde data, website- en server snelheid en tags die zoekmachines van de juiste informatie voorzien. Ook de online autoriteit die je website opbouwt is zeer belangrijk om hoger in Google te komen staan. 

Met onze SEO Website Analyse analyseren onze SEO specialisten deze technische en autoriteit aspecten van je website. Maar als je niet op de juiste manier inspeelt met content op de zoekintenties van je doelgroep gedurende de Customer Journey, zal je niet het maximale uit je SEO strategie halen. 

Onze SEO consultants helpen je om de juiste content op het juiste moment aan je doelgroep te bieden, wat zorgt voor de beste resultaten. Hierdoor zal je hoger in Google komen op zoekopdrachten die je doelgroep intypt, soms zelfs al voordat zij actief opzoek gaan naar een product of dienst. Om te zorgen dat je de juiste content aan kan bieden voor elk moment hebben onze SEO specialisten de SEO Zoekgedraganalyse ontwikkeld.

Samen jouw SEO strategie bepalen? Neem contact op!