PHP-developer-OrangeValley

Dashboarding & Reporting

In één oogopslag datagedreven input voor strategische beslissingen.

Waarom Data & Analytics?

 • 1st party data strategie
 • Bewezen tooling implementatie aanpak
 • 100% GDPR compliant
 • Data kwaliteit cruciaal
 • Stevig fundament voor data activatie
 • Dashboards & geautomatiseerde reporting

Zicht op succes met Dashboarding & Reporting

Beslissingen nemen kan een uitdaging zijn, vooral als je op verschillende data bronnen moet vertrouwen. Daarom biedt OrangeValley's Dashboarding & Reporting team jou de mogelijkheid om al je data op één overzichtelijk en toegankelijk platform te hebben. We gaan verder dan alleen cijfers en grafieken; ons team ontwikkelt een actiegericht dashboard dat je helpt om de juiste beslissingen te nemen voor jouw organisatie.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het Dashboarding & Reporting team je bij kan helpen:

 • Hoe krijg ik inzicht in al mijn data en kan ik deze efficiënt visualiseren?
 • Kan ik een op maat gemaakt dashboard krijgen dat aansluit op de specifieke behoeften van mijn organisatie?
 • Ik gebruik verschillende datatools, kunnen deze allemaal worden geïntegreerd in één dashboard?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn data continu up-to-date en accuraat is?
 • Ik wil graag een bepaalde tool gebruiken voor mijn dashboard, is dat mogelijk?
 • Hoe zorg ik dat mijn team actie kan ondernemen op basis van de inzichten uit het dashboard?
Jesse

“Een dashboard is meer dan alleen een verzameling van grafieken en cijfers. Het is een tool die inzicht geeft in de prestaties van jouw online activiteiten en je helpt bij het nemen van de juiste beslissingen voor jouw bedrijf.”

Dashboards

Wat is Dashboarding?

Meer dan ooit kunnen we het gedrag van mens en machine op de voet volgen. Dit levert een dagelijks uitdijende berg aan potentieel waardevolle informatie op. Organisaties worden steeds beter in het verzamelen van data, maar zijn vaak niet bij machte om inzichten en concrete actiepunten te destilleren uit deze zee van big data. Wil jij écht datagedreven beslissingen kunnen nemen? Kies dan voor een actiegericht KPI dashboard of één van de andere dashboardproducten uit de OrangeValley Dashboarding Suite.

Bekijk onze Dashboards Neem contact op

Programmas

Actiegericht

Een goed dashboard vervult een signaalfunctie en is actiegericht. Ondanks de opmars van artificial intelligence (AI) en de oprukkende macht van zelflerende algoritmen, is het winnen van inzichten uit grote hoeveelheden data (nog) voor het grootste gedeelte mensenwerk. Een actiegericht dashboard kan je helpen om deze – voor het oog – onsamenhangende stapel informatie visueel te ordenen, zodat je signalen kunt ontwaren tussen alle ruis.

Analytics tools

Visualisatietools

Google Data Studio is onze primaire visualisatietool. Onze dashboardproducten zijn speciaal ontwikkeld voor Data Studio, aangezien deze tool de meeste flexibiliteit biedt aan zowel de ontwerper als de eindgebruiker. Je kan er echter ook voor kiezen om jouw dashboards in een andere tool te laten ontwikkelen, zoals Looker, Klipfolio, Tableau of Microsoft Power BI. OrangeValley heeft ervaring met alle veel voorkomende analyse- en visualisatietools.

import_-Dashboard-2-png

Custom dashboards

Iedere organisatie heeft haar eigen databehoefte. Naast onze standaard dashboards kan OrangeValley ook custom dashboards ontwikkelen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we alle standaard dashboards uitbreiden of een nieuw dashboard maken met inzicht in bijvoorbeeld extra acquisitie-kanalen (bijv. SEO, SEA, display, social, e-mail), campagne-inzichten en custom instelbare segmenten (domeinen, landen, productcategorieën). Waar nodig maken we een geautomatiseerde koppeling met jouw eigen databronnen.

Custom dashboard aanvragen

import_-DS-KPI-1-png

Dashboard onderhoud

OrangeValley draagt er zorg voor dat jouw dashboards periodiek worden geüpdatet vanuit de verschillende databronnen. Dit zorgt er voor dat je altijd over de juiste actuele informatie beschikt. Daarnaast monitoren wij dagelijks op datakwaliteit. Waar nodig zullen wij issues die we aantreffen zo snel mogelijk oplossen. Denk hierbij aan zaken als: Bevat het dashboard gesampelde data? Is de databron succesvol bijgewerkt? Verder voeren wij een maandelijkse datakwaliteit en visualisatie-check uit, kunnen wij vragen beantwoorden, gebruikers beheren en – in overleg – kleine aanpassingen doen.

Social-Advertising-Specialist

Waarom ons kiezen als Dashboard partner?

Er zijn tientallen tools en honderden partijen die je vandaag de dag kunnen helpen met het bouwen van een dashboard. Echter biedt OrangeValley dashboards die gevoed zijn door rijke data en daadwerkelijk ondersteunen bij de realisatie van je business- en marketingdoelstellingen.

 • Awardwinnende dashboards
 • Onderschreven door Google
 • Ervaren dashboarding specialisten
 • Optimale controle over je doelstellingen

De juiste MarTech Stack bepalen? Neem contact op!