Sfeer-foto-sander

Jouw groei centraal

Bij OrangeValley is er geen eenmalig opleidingstraject, maar een always on leertraject waarbij je het hele jaar door investeert in jezelf en je carrière. Je krijgt inhoudelijke begeleiding van specialisten bij het ontwikkelen van je vakmatige skills. Je stippelt samen met je teamlead jouw persoonlijke groeipad uit en werken jullie samen aan de volgende stap in je carrière. Voor je professionele skills werken we met een externe coach. Lees hier hoe dit er in de praktijk uit ziet. 

Werken bij OrangeValley betekent

  • Focus op jouw groei en opleiding
  • Een gaaf team met topspecialisten
  • Veel ruimte voor innovatie
  • Werken voor grote merken
  • Flexibele werktijd en -plek
Harm-Klantevent

365 dagen per jaar investeren in jouw carrière

  • Altijd een gedegen persoonlijk assessment bij start zodat we weten wie je bent als persoon, waar je talent ligt en wat je ambities zijn;
  • Elke medewerker heeft een persoonlijke coach die naast inhoudelijke groei ook kijkt naar je persoonlijke ambities en ontwikkelplan;
  • Je mag naast je klantwerk onbeperkt opleiding volgen in ons erkende opleidingsinstituut zodat je de kennis en competenties krijgt die bij je talent en ambitie horen. 
  • Je gaat direct aan de slag bij de grootste opdrachtgevers in de markt. Je krijgt de opdrachten die horen bij je opleiding en je past hetgeen wat je leert direct toe in de praktijk. 
  • Vanaf het allereerste begin bij OrangeValley krijgen consultants consultancy en communicatietrainingen van een externe coach die je ondersteunt in je persoonlijke groei. 

We hebben opleiding voor iedereen, ongeacht of je start met je carriere of al veel ervaring hebt als marketeer. Ook hebben we ruime opleidingsbudgetten en een studieregeling beschikbaar.

tom geeft de trainee een les

Coach uit het vakgebied

Elke consultant heeft een persoonlijke coach, je team lead, uit het vakgebied die naast inhoudelijke groei ook kijkt naar je persoonlijke ambities en ontwikkelplan. Heb je je ambitie nog niet scherp? Dan helpt je persoonlijke coach je ook om dit scherp te krijgen. Wie ben je, waar ben je goed in en raak je door geïnspireerd? Wat betekent dit voor je loopbaan? Je leert je ambitie helder vorm te geven en te vertalen naar een concrete roadmap naar succes. Wil je later marketingmanager worden bij een grote retailer? Dan zorgen we dat je hier zowel vakinhoudelijk, door ervaring op te doen in dit klantsegment, als in competenties als managementvaardigheden te groeien. Anders dan het maken van een jaarlijks Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) is jouw groei een continu proces waar we continu aan werken en maandelijks monitoren en bijsturen.

Jandaan

“Als Teamlead ondersteun ik de consultants in mijn team om het talent in zichzelf naar boven te halen. Ik ondersteun ze niet alleen met het bepalen van hoe het groeipad er uit ziet, maar ook in welke stappen ze kunnen zetten om hier naartoe te groeien. Ik kan er enorm van genieten als ambities waar worden gemaakt!”

Jandaan - Teamlead Digital Marketing
Event-stoelen

Ontwikkel je professionele skills met een externe coach

In ons werk als consultant zijn we altijd in contact met de klant. Als consultant ga je het gesprek aan met klanten om te achterhalen wat de echte vraag achter de vraag is en wanneer een opdracht succesvol is. Om consultants te ondersteunen in hun consultancy vaardigheden en gesprekstechnieken krijgen alle consultants externe coaching vanaf de allereerste dag.

In het begin van je carrière focussen we op gesprekstechnieken en adviesvaardigheden. Gaande je carrière gaan we steeds intensiever werken en leer je variëren in adviesstijlen. Je gaat rollenspelen spelen met acteurs. Alles is erop gericht dat je je consultancy vaardigheden door ontwikkelt zodat je uiteindelijk de “acceptatie van de opdrachtgever” krijgt.

Sfeer-foto-sander

Jij bent in de regie van je carrière, OrangeValley faciliteert

Bij OrangeValley werken ambitieuze professionals en jonge marketeers die echt in zichzelf willen investeren. Die net als ons grensverleggende resultaten willen behalen en de lat hoog durven leggen. Wij halen het talent in jouw naar boven en willen daar graag in investeren. Maar dit vraagt ook van medewerkers dat ze écht in zichzelf willen investeren. Vanuit de gedachte dat iedereen altijd iets kan leren gaan we met je in gesprek. We maken je ambities concreet en denken graag met je mee hoe we je kunnen ondersteunen jouw carrière vorm te geven. 

Sfeerproeven?

Bekijk hier

Kom een keer langs om te zien of OrangeValley bij je past!