traineeship

Onze Arbeidsvoorwaarden

Uitdagend werk, persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons kun je rekenen op goede, moderne arbeidsvoorwaarden, een passend salaris op basis van je ervaring, kun je altijd extra vakantiedagen kopen en krijgt elke medewerker een always on leertraject waarbij je 365 dagen per jaar investeert in je carrière.

Werken bij OrangeValley betekent

  • Focus op jouw groei en opleiding
  • Een gaaf team met topspecialisten
  • Veel ruimte voor innovatie
  • Werken voor grote merken
  • Flexibele werktijd en -plek
Eens-bordje-OrangeValley

Een passend salaris op basis van je ervaring

OrangeValley biedt een passend salaris dat past bij je functie en werkervaring. We doen jaarlijks een benchmark van onze salarissen ten opzichte van vergelijkbare functies in de markt om te zorgen dat dit zo blijft. Als je start bij OrangeValley wordt je salaris gebaseerd op ons functiehuis en je werkervaring welke we toetsen in onze gesprekken en met een case. Ons salarishuis is daarbij transparant en inzichtelijk voor alle medewerkers zodat je zelf inzicht hebt in je groei. We hebben op meerdere momenten in het jaar evaluatiegesprekken waarin je op basis van je groei een stap in je salaris kan maken. Wil je een salarisindicatie? Geen probleem, we vertellen je graag meer over ons salarishuis.

Consultants

Altijd genoeg vakantiedagen of verlof

Standaard krijg je al meer dan genoeg vakantiedagen, maar wil je langer op vakantie dan kun je vakantiedagen bijkopen of zelfs onbetaald verlof nemen. Die wereldreis of sabbatical die gaat er komen. Veel collega’s gaan tijdens hun carrière er ook even een paar maanden tussenuit, dat is allemaal mogelijk. Bij ons bepaal je zelf wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Kies er bijvoorbeeld voor om iedere maand een bedrag te ontvangen. Of om het op te sparen tot het moment dat je het nodig hebt. Voor vakantie bijvoorbeeld, of als je een grote uitgave verwacht.

Daphne-Jandaan

Een vast contract op basis van vertrouwen

In ons selectie- en aannameproces kijken we wie je bent, wat je al kan en vooral wat je wil bereiken. Ga je bij OrangeValley aan de slag, dan start je eerst met een proeftijd. In je proeftijd ga je aan de slag op basis van je ervaring en wordt je ondersteunt door je teamlead. Na je proeftijd, evalueren we samen de eerste maanden en is het mogelijk om direct een contract voor onbepaalde tijd te krijgen. We hopen dat dit je een stuk extra vertrouwen geeft om vanuit deze basis door te groeien.

LinkedIn Adverteren

Een aantrekkelijke pensioenregeling of extra salaris

We begrijpen dat je pensioen misschien nog erg ver weg is. We bieden je een pensioen aan zonder dat dit je geld kost. Uiteraard kun je ook zelf meesparen, hiervoor hebben we een aantrekkelijke regeling. We bieden ook de mogelijkheid aan om geen pensioen te krijgen. Je krijgt dan een vergoeding om zelf een keuze hierin te maken. Zo bouwen we samen aan een mooi potje voor later. 

Harm-Klantevent

Een uitstekende mobiliteitsvergoeding

Steeds meer collega’s kiezen voor een hybride werkvorm vanuit huis, bij de klant en op kantoor. Dit vraagt dan ook om een ander blik op mobiliteit en de vergoeding die hierbij hoort. We hebben daarom de volgende mogelijkheden om woon-werk verkeer te compenseren.

  • Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Dan krijg je van ons een NS Business Card. Ons hoofdkantoor ligt op 10 minuten loopafstand van station Breukelen. 
  • Kom je liever met de auto? Dan ontvang je van ons reiskostenvergoeding van 30 ct. per kilometer.
  • Vanaf de senior functie kan je bij ons in aanmerking komen voor een leaseauto. Heb je een leaseauto, dan kijken we of we deze kunnen overnemen. 
  • Sommige collega’s komen op de fiets. Extra handig dat je bij ons een e-bike kunt leasen. Koop je liever zelf een fiets? Dan kun je gebruik maken van ons fietsplan, waarbij je fiscaalvriendelijk een fiets kunt aanschaffen. Kom je graag op de racefiets, dan kun je deze overdekt stallen in de overdekte fietsenstalling en kun je op kantoor een warme douche nemen.

Sfeerproeven?

Bekijk hier!

Kom langs om te zien of OrangeValley bij je past!