Website foto 11 – 2019

Conversie Optimalisatie Scan

Een conversieoptimalisatiescan is een uitgebreide evaluatie van je website, webshop of mobiele applicatie die gebieden identificeert die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden bieden voor meer conversies. Met deze scan krijg je waardevolle inzichten in de gebruikerservaring van je bezoekers, zodat je datagestuurde beslissingen kunt nemen voor het maximaliseren van conversies.

Waarom CRO bij OrangeValley?

  • #1 optimalisatiebureau in Emerce100
  • Data-driven en customer-centric aanpak
  • Inhouse Usability Lab voor diepgaand user onderzoek
  • MetaDimensions als tool voor kennisborging
  • Track record van ruim 15 jaar in optimalisatie

Er gebeurt momenteel een hoop in het marketing landschap. Cookies worden langzaam uitgefaseerd en Google geeft nu ook ranking scores aan je website aan de hand van UX. Kortom er wordt meer gevraagd van de kwaliteit van je owned channels. Twijfel je nog of dit het juiste moment is voor jouw bedrijf om te starten met conversie optimalisatie?

Wij brengen in korte tijd de belangrijkste conversie optimalisatie kansen voor jouw bedrijf in kaart met onze conversiescan. Geheel vrijblijvend. We leveren een praktisch document op en bespreken deze graag met je door onder het genot van een kop koffie bij OrangeValley op kantoor. 

DA
marketing-data

Wat gebeurt er in de conversie optimalisatie scan?

Op basis van vier pijlers analyseren wij jouw website op punten die invloed hebben op de conversie. De technische functionaliteit voor jouw website bezoekers wordt onderzocht, evenals de bruikbaarheid (usability), de user experience én persuasion.

Wij geloven in het optimaliseren van de gehele customer journey. Om die reden gebruiken we, naast de 4 pijlers, ook onze bewezen User Flow Conversie Analyse. Daarin kijken we naar je conversie paden op je website of webshop. Daarvoor hebben we wel even toegang nodig tot je Google Analytics omgeving. 

Als we de eerste kansen scherp hebben, maken we dit graag concreet met voorbeelden van mogelijke optimalisatie in de vorm van A/B testen. Dan kun je tijdens het ontwikkelen van de strategie voor je CRO programma direct aan de gang met impact maken!

Als onze specialisten de scan hebben uitgevoerd, verwerken ze alles in een overzichtelijke presentatie. Daarna plannen we een moment om de gevonden inzichten door te nemen en te sparren over de toegevoegde waarde van CRO voor jouw uitdagingen. Dit document krijg je uiteraard ook in PDF vorm in je mailbox ter naslag. 

Wat levert de conversie optimalisatie scan op?

In het kort: je ontvangt de eerste optimalisatie kansen om jouw digitale platform te laten groeien. Het helpt je om de integratie van CRO te prioriteren in je huidige marketing activiteiten. Als je al een experimentatie programma hebt lopen kan een conversie optimalisatie scan een frisse blik bieden en nieuwe kansen aanreiken om verder te groeien!

 

Conversie Optimalisatie diensten van OrangeValley:
Artikelen over Conversie Optimalisatie van OrangeValley specialisten:
MarketAutomation

Vragen? Neem contact op