Kantoor OrangeValley

Ecommerce

Een goede e-commerce website doet veel meer dan het verhogen van je conversie. Wij bouwen platforms die tijd en kosten besparen en focussen ons op de optimale klantervaring en het versterken van jouw merk. Klaar om te bouwen aan jouw succes?

Ecommerce bij OrangeValley

 • B2B, B2C, D2C Ecommerce
 • Optimale gebruikerservaring & design
 • Gericht op dataverzameling
 • Altijd goed vindbaar in Google (SEO)
 • Integratie marketplaces als Bol.com en Amazon
 • Shopify Partner

Een succesvolle e-commerce website

Dat succes zit hem in een geoptimaliseerd proces aan de achterkant en een ultieme klantbeleving aan de voorkant. 

We duiken in de wereld van jouw klant om de optimale gebruikerservaring neer te zetten. Punt voor punt verbeteren we de klantreis, zodat online aankopen doen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker wordt.

Daarnaast focussen we ons op het verbeteren van je processen om een zo effectief mogelijk platform te bouwen. Met forse conversieverbetering en maximale waarde voor je klanten.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar het ecommerce team je bij kan helpen:

 • We willen groeien met ecommerce, wat is de juiste strategie?
 • Kunnen jullie een ecommerce platform ontwikkelen geschikt voor verschillende landen, producten en doelgroepen?
 • Hoe kunnen we onze producten ook op marketplaces verkopen?
 • Wat is de juiste omnichannelstrategie?
 • Hoe zorgen we dat onze productafbeeldingen de juiste kwaliteit hebben?
 • Hoe zorg ik dat al mijn producten maximaal vindbaar zijn in Google en Google Shopping?
Martijn

Jouw doelstellingen bepalen de roadmap naar succes. We ontwikkelen platformen die passen bij jouw wensen, behoeften en budget. Of dit nou Magento of WooCommerce is, voor elke oplossing hebben we een specialist aan boord.

Onze e-commerce platformen

Onze systemen zijn open source. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we het platform optimaal laten aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen en de specifieke behoefte van jouw klant.

Magento

Heb je een platform nodig dat schaalbaar is, met meerdere koppelingen en extensies?
Magento is onze go-to voor het bouwen van zwaardere e-commerce platforms.

ecommerce

Integreer je webshop met ERP, WMS en PIM

Het slim inzetten van de juiste koppelingen bespaart een hoop tijd en geld. Onze koppeling zijn bewezen succesvol en snel live. Wij kunnen je website integreren met:

 • Verkoopkanalen als Bol.com, Amazon en Google Shopping
 • ERP systemen als Exact Online en Microsoft Dynamics NAV
 • Headless oplossingen in combinatie met een PWA
 • Systemen als PIM en WMS

Benieuwd naar hoe we deze functionaliteiten optimaal voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Met advies en begeleiding van onze specialisten zorgen we samen voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je bedrijf.

Medicura

Meer dan alleen het verhogen van je conversie

Een goede e-commerce website doet veel meer dan het verhogen van je conversie. Wij bouwen platforms die tijd en kosten besparen en focussen ons op de optimale klantervaring en het versterken van jouw merk. Klaar om te bouwen aan jouw succes?

 • B2B ecommerce: We maken niet zomaar een B2B webshop. Wij bouwen platforms die echt voor je werken. Door automatisering besparen we op de kosten, en door onze focus op klantbeleving laten we het platform optimaal aansluiten op de behoefte van jullie klanten. Zo realiseren we platformen die optimaal renderen en het merk versterken.
 • B2C e-commerce: Groei mee met de hoge eisen en behoeftes van de consument. Ons platform is agile en schaalbaar zodat je voortdurend kunt meegroeien met de behoefte van de klant. Ga je starten met e-commerce of wil je verder groeien met een bestaand platform, wij denken mee en geven advies op maat. Zo realiseren wij platformen die optimaal renderen, je klanten blij maken en je merk versterken.
 • D2C e-commerce: Direct leveren aan de consument? Wij denken met je mee over het juiste verkoopplatform, optimale klantbeleving en adviseren over kanaalconflicten met je bestaande business.

Gerelateerde Producten

Tag Management

Het optimaal werken van de Tooling hangt samen met het effectief gebruik van de zogenaamde Tag Manager. Deze Tag Manager vereenvoudigt de implementatie en de aanpassingen van Tool omgeving.

Google Analytics 4 Implementatie

Google Analytics 4 is inmiddels twee-en-een-half jaar op de markt. Na de uitfasering van Universal Analytics na 10 jaar komt de focus dus op GA4 te liggen.

First Party Data Solutions

Het effectief gebruik van First Party Data Solutions hangt samen met een goed data management. Dit vereenvoudigt het verzamelen, opslaan en activeren van first party data voor jouw organisatie en marketingactiviteiten.

De juiste ecommerce strategie bepalen? Neem contact op!