Digitale Marketing

Google Marketing Platform Implementatie

Vergroot jouw digitale marketing effectiviteit met de integratie van Google Marketing Platform. Creëer overzicht, optimaliseer prestaties en zorg voor synergie tussen jouw online marketingactiviteiten

Waarom Google Marketing Platform?

  • Creëer, beheer en optimaliseer digitale marketingcampagnes vanuit één omgeving
  • Stroomlijn en versnel jouw online marketing en advertising workflow
  • Benut de geavanceerde rapportagemogelijkheden voor beter inzicht in jouw prestaties
Overview

Wat is het Google Marketing Platform?

Google Marketing Platform (GMP), vroeger bekend als DoubleClick, is een advertentietechnologie platform dat ons in staat stelt om digitale marketingcampagnes te creëren, beheren en optimaliseren, allemaal vanuit één interface. Deze veelzijdige toolset biedt uitgebreide functionaliteiten die cruciaal zijn voor jouw online advertising, zoals mediaplanning, targeting, campagne-optimalisatie, attributie-analyse en uitgebreide rapportage. Bij OrangeValley zorgen wij voor de volledige implementatie van GMP, zodat het platform perfect aansluit op jouw organisatie.

Setup

Voordelen van het Google Marketing Platform

Google Marketing Platform is een krachtige oplossing die al jouw online marketingdata centraliseert. Het integreert functies zoals bidmanagement en zoekmachine adverteren via Search Ads 360, waardoor beheer van diverse platformen zoals Google Ads, Bing en Yahoo wordt vereenvoudigd. Dit maakt complexe campagnes gemakkelijker beheersbaar en biedt inzicht om jouw online marketingstrategie te optimaliseren.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Creëer, beheer en optimaliseer digitale marketingcampagnes in één omgeving;
  • Stroomlijn en versnel jouw online marketing en advertising workflow;
  • Benut de geavanceerde rapportagemogelijkheden voor een beter inzicht in jouw prestaties.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

OrangeValley heeft de expertise en de ervaring om Google Marketing Platform effectief in te richten en te implementeren binnen jouw organisatie. We zorgen ervoor dat het platform strategisch wordt opgezet om jouw digitale marketingcampagnes te ondersteunen en te optimaliseren. Ook de integratie met andere Google-tools zoals Display & Video 360 en Google Analytics 360 kan worden gerealiseerd. 

Ons doel is om jou de middelen en kennis te geven om jouw online marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Samen met jou ontwikkelen we een aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Digitale marketingcampagnes creëren, beheren en optimaliseren vanuit één interface?

Op zoek naar een GMT partner? Neem contact op!