Digital Trend Event:​ ​De toekomst van Performance Marketing in 2025

Trends in data driven performance marketing anno 2025.

Donderdag 7 november 2024 organiseert OrangeValley een Digital Trend Event op het nieuwe kantoor in Utrecht. Een must voor marketingprofessionals die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Gedurende de middag delen experts uit de markt en consultants hun visie op data driven performance marketing, belichten ze de meest invloedrijke trends en ontwikkelingen en bieden ze inzicht in hoe adverteerders zich hierop kunnen voorbereiden. Registreer je (gratis) vandaag nog om je plek te reserveren en op de hoogte te blijven van het event. 

Wat je kunt verwachten?

  • Visie op data gedreven performance marketing
  • Verdieping trends in marketing kanalen zoals SEO, SEA, CRO, Data, Ai, technologie en media buying.
  • Margegestuurde strategie: Het aantonen van de return on investment (ROI) van marketingactiviteiten en het continu optimaliseren van budgettoewijzingen om maximale impact te bereiken.
  • Data Privacy en Compliance: Het navigeren door steeds strengere privacywetgevingen en het waarborgen van klantdata op een verantwoorde en veilige manier.
  • Branding en onderscheidend vermogen in toenemende digitale automatisering. Vind de juiste balans tussen performance marketing en branding in de mediamix.
  • Omnichannel: Het bieden van een naadloze klantbeleving over verschillende kanalen heen en het effectief coördineren van marketingactiviteiten op zowel online als offline platforms.
  • Technologische Innovaties: Het bijblijven met en adopteren van de nieuwste technologieën, zoals blockchain, virtual reality (VR) en augmented reality (AR), om innovatieve marketingcampagnes te creëren.

Registreer je gratis!

Schrijf je gratis in voor het Digital Trend Event!

Datum: Donderdag 7 november 2024

Tijd: 13:00 - 16:00 uur

Locatie: Papendorpseweg 91, Utrecht