Drost Letselschade kantoor

Case Drost: focus op techniek, mobiel & snelheid

Drost letselschade is een gespecialiseerd bedrijf dat slachtoffers bijstaat in letselschadezaken. Met jarenlange ervaring biedt het waardevolle dienstverlening aan mensen die letsel hebben opgelopen door verschillende ongevallen, zoals verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten. Het bedrijf streeft ernaar de juridische en emotionele last van slachtoffers te verlichten door hen te begeleiden bij het claimen van rechtmatige schadevergoedingen en het verkrijgen van revalidatie en ondersteuning. Drost letselschade staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en vastberadenheid, wat resulteert in een solide reputatie als toonaangevend bedrijf binnen de letselschadebranche.

deal

Klantvraag

Voor Drost.nl een nieuw thema gerealiseerd. Dit is gedaan omdat het vorige thema technisch verouderd was, en nog niet geoptimaliseerd was voor de mobiele bezoeker.

Voor de mobiele bezoekers is er gekozen voor een responsive website. Het uiterlijk van de website past zich, in deze responsive weergave, automatisch aan op de breedte van het scherm van de bezoeker.

import_-web-OrangeValley-JustJusta-17-1-jpg

Onze oplossing

Het maken van de mobiele website bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Zo bestaat het hoofdmenu uit 3 niveau’s, wat voor de mobiele bezoeker vervolgends weinig ruimte heeft om door het menu te navigeren. Hiervoor heeft OrangeValley een menu ontwikkeld welke de diepere niveaus overzichtelijk maakt.

Ook hebben we een “direct bellen” call to action gemaakt, waardoor de mobiele bezoeker met een druk op de knop kan bellen met Drost.

Daarnaast hebben we de website W3C valid gemaakt. W3c is kort voor de ‘World Wide Web Consortium’ een organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt en handhaaft. Als gevolg van het voorheen gebruikte framework kwam Drost.nl voorheen niet door de check. Dit is nu echter verholpen.
Veel W3C issues waren het gevolg van support voor oudere browsers ( Internet Eplorer 6/7/8 ). Omdat het bezoek uit deze browsers zo nihil was, is er besloten om enkel nieuwe browsers te ondersteunen. ( IE8 + ) Om de website W3C valid te krijgen moesten zowel het framework als de fixes er volledig uit. Hiervoor hebben we de website compleet opnieuw opgebouwd.

oor het opnieuw bouwen van de website hebben we ook een groot aantal performance verbeteringen kunnen toepassen, waaronder:

– Afbeeldingen worden beter en kleiner ingeladen
– Betere structuur algemene html & elementen
– Inladen van scripts & styling
– Redis caching module

Ten slotte is Drost.nl nu meertalig opgezet. Dit houd in dat de website volledig vertaald kan gaan worden.

Ook zo'n project?

Wil je iets wat hier op lijkt, maar dan net iets anders? 

Neem nu contact op en we bespreken vrijblijvend hoe we je kunnen helpen.