NBBS/ Traveltrend

Case NBBS/ Traveltrend

Maatwerk in verre reizen.

NBBS/ Traveltrend

Klantvraag

NBBS en Traveltrend zijn gevestigde namen in een snel veranderende reiswereld. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in maatwerk reizen. Van China tot Chili en van Singapore tot Nieuw-Zeeland. Medewerkers plannen deze reizen in, waarbij het vooral belangrijk is dat het samenstellen van de reizen zo efficiënt mogelijk verloopt. Met het bestaande systeem lukte dat niet, dus werden wij samen met andere leden van Call to Action gevraagd om een nieuw systeem te ontwikkelen.

NBBS/ Traveltrend

Onze oplossing

Om de klant zo goed mogelijk te begrijpen, hebben we het oude systeem uitgebreid besproken en geanalyseerd met de huidige gebruikers. Op die manier konden we zien waar de pijnpunten zaten en hoe we dat in het nieuwe systeem konden verbeteren. Het klikmodel dat hieruit kwam, heeft als blauwdruk gediend voor de nieuwe applicatie die uiteindelijk in Symfony gebouwd werd. Na een uitgebreide testronde werd de applicatie uitgerold naar de twee bedrijven.

Het nieuwe systeem is niet alleen sneller om in te werken, maar bleek ook efficiënter in de communicatie met de afdeling die de reizen uitvoert. Bovendien waren de medewerkers beter in staat te analyseren welke landen aansloegen bij hun klanten.

Technisch was het belangrijk om de code schoon te houden. Een applicatie bouwen die meerdere Symfony versies meegaat kan best een uitdaging zijn. We zijn om die reden voorzichtig geweest met het gebruiken van bestaande functionaliteiten. Alleen voor het genereren van de Word en PDF bestanden hebben we zwaar geleund op PHPDocX. Dat bleek een uitzonderlijk goede tool om in code Word bestanden te maken.

Resultaten

Een prachtige applicatie die Hearst helpt bij het verkopen van abonnementen, losse producten, cursussen en tickets. Dit platform biedt tevens de mogelijkheid om doorlopend te bouwen aan nieuwe functionaliteiten. 

Bekijk project

Ook zo'n project?

Wil je iets wat hier op lijkt, maar dan net iets anders? 

Neem nu contact op en we bespreken vrijblijvend hoe we je kunnen helpen.