Website foto 11 – 2019

Onze visie

OrangeValley wave
Een datagedreven Contentstrategie

Wij voorzien dat de digitale wereld continu zal blijven veranderen

De technologische innovatie blijft toenemen en daarmee de mogelijkheden voor de mens. Uiteindelijk gaat het niet om de technologie maar om de toepassing, bijvoorbeeld gemak of relevantie in informatie. Online bezoekers willen steeds beter geïnformeerd worden, meer keuzevrijheid hebben en autonoom kunnen beslissen. De individuele verwachtingen worden steeds belangrijker. Met Data Driven Digital Marketing zijn deze verwachtingen te herkennen en in te vullen.

Wij geloven dat Data Driven Digital Marketing een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren onze visie. OrangeValley handelt als onafhankelijke zakelijke dienstverlener in het belang van opdrachtgevers en deze visie realiseren we vanuit onze kernwaarden: Openheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen.

 

Data Driven Digital Growth

Data als fundament onder groei om marketing en business doelstellingen te halen. Als de concurrentie verandert, je doelgroep nieuw gedrag ontwikkelt of er nieuwe online kanalen en technieken bijkomen dan zie we dat in de data en kan je daarmee je marketingaanpak gericht verbeteren.

Door  data over doelgroepen, behoeftes, gedrag en succesvolle contactmomenten te analyseren ontstaan er ook nieuwe kansen. kleine aanpassingen kunnen al snel effect hebben, grotere aanpassingen hebben soms langer de tijd nodig en vragen om meer aanpassingen binnen de organisatie. Door onze gerichte data driven aanpak waarbij we rekening houden met het volwassenheidsniveau van de organisatie bereiken we het gewenste effect. Door onze data driven digital marketing aanpak hebben we in veel markten succesvolle award winnende cases gecreëerd.

Digital Marketing
OrangeValley maturity model

Duurzame relaties om digitale volwassenheid te bereiken

OrangeValley bestaat uit een groot team van datagedreven digital marketing experts met ruim 12 jaar ervaring in het beantwoorden van uitdagende en grootschalige digital marketing vraagstukken. Onze opdrachtgevers gaan duurzame relaties met ons aan om voor de lange termijn groei te realiseren en digitaal ‘volwassen’ te worden. Onze kennis, onafhankelijke positie en kritische houding faciliteren hierin en zorgen voor een unieke positie in de markt. Zo kunnen wij organisaties daadwerkelijk helpen hun (digitale) doelen te bereiken.

Bekijk onze opdrachtgevers

Customer centric approach

Consumenten gebruiken tijdens hun zoektocht steeds meer varianten in media (ook tegelijkertijd) en besteden meer tijd aan digitale media dan ooit. Inzicht in de klantreis van de doelgroep is daarom cruciaal om succesvol (online) marketing te bedrijven. De waarheid is dat veel organisaties in hun poging om klantgerichter te worden, uiteindelijk kanaalgerichter worden. Om daadwerkelijk customer-centric te werk te gaan dien je over te stappen naar een kanaalloze benadering waarbij de customer journey centraal staat. Op deze manier krijgen klanten een consistente ervaring ongeacht welk kanaal – of zelfs hoeveel kanalen – ze gebruiken om contact op te nemen met jouw organisatie.

Customer Journey OV (2017)
Partnership - OrangeValley

Partner programma

Om snel te in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt hebben we een langdurige en intensieve samenwerking met diverse toonaangevende internationale kennispartners. Deze partnerships garanderen ons:

  • Eerdere op de hoogte van marktontwikkelingen en trends zodat we daar in onze strategie en marketing aanpak rekening mee kunnen houden;l
  • Toegang tot specifieke data om trends en ook succesvolle marketing activiteiten eerder te traceren;
  • voorsprong op de markt omdat we eerder worden geinformeerd over nieuwe ontwikkelingen en zelfs soms al beta’s mogen introduceren  bij een pre-rollout
  • Kennisdeling en eerstelijns support waardoor we sneller en tegen lagere kosten nieuwe ontwikkelingen kunnen doorvoeren
  • Support, mocht er onverhoopt iets niet goed lopen dan kunnen we terugvallen op ons partnership waardoor we snel de juiste remedie vinden

We hebben op dit moment meerdere premium partnerships met o.a.:

  • Google, Facebook, Hubspot en Tealium

Bekijk alle partnerships