Website foto 11 – 2019

Gold partner AdCalls

Het platform om telefonische conversies meetbaar te maken

Elke investering in digital marketing wil je zo goed mogelijk inzichtelijk maken in relatie tot het totale resultaat. Onder andere met behulp van Google Analytics, of andere analyse tools, is het mogelijk inzicht te krijgen in het resultaat van aanvragen of aankopen die direct online worden gedaan. De telefonische aanvragen of verkopen worden echter zelden meegenomen in het berekenen van het totale resultaat. Dit terwijl deze aanvragen een substantieel aandeel kunnen hebben in het totaal. Om een beter inzicht te krijgen in het totale resultaat werkt OrangeValley samen met AdCalls om telefonische aanvragen of verkopen meetbaar en inzichtelijk te maken.

Organisaties die AdCalls gebruiken hebben meer inzicht in de totale bijdrage die digital marketing heeft op hun doelstellingen. Daarnaast draagt het bij aan een completer beeld van wat advertentie campagnes opleveren. Deze inzichten worden gebruikt om de budgetten optimaal te schuiven tussen kanalen of om campagnes waar mogelijk bij te sturen. Naast inzichten zorgt het meten van telefonische conversies er ook voor dat er meer conversie data beschikbaar is. Deze additionele conversies dragen er vervolgens weer aan bij dat de machine learning technologieën van advertising platformen zoals Google Ads en Facebook beter werken. Dit betekent dat de voorspellingen beter worden en het resultaat verbeterd. Kortom, het gebruik van AdCalls zorgt naast meer inzicht in het totale resultaat ook voor een verbetering van advertentie campagnes.

AdCalls - Partnerbadge (Official Gold Partner)

Waarom AdCalls

 • De oplossing maakt telefonische aanvragen of verkopen meetbaar en inzichtelijk.
 • AdCalls is schaalbaar en daardoor inzetbaar voor alle typen organisaties, zowel nationaal als internationaal.
 • Het biedt nieuwe of aanvullende inzichten in de waarde van online kanalen zoals bijvoorbeeld Google Ads.
 • Flexibele maatwerkoplossingen zijn mogelijk.
 • Een eenvoudige implementatie zorgt ervoor dat er snel gestart kan worden.
 • De oplossing kan worden gekoppeld aan Google Analytics om de bestaande data te verrijken.

Business impact

 • AdCalls voorziet in een completer beeld van de totale bijdrage van digital marketing.
 • AdCalls draagt bij aan een verbetering in advertentie spend dankzij een toename in conversiedata.

AdCalls & OrangeValley

OrangeValley is Gold Partner van AdCalls. Als het datagedreven digital marketingbureau van Nederland geven we klanten graag een maximaal inzicht in hun resultaten en de optimalisatiekansen. Het partnership met AdCalls draagt hier perfect aan bij doordat de online data verrijkt wordt met offline data (telefonische aanvragen). 

Wat bieden wij:

 • Een AdCalls licentieovereenkomst op maat.
 • De volledige implementatie van AdCalls.
 • Begeleiding en advies bij het gebruik van AdCalls voor het maximale resultaat.