Website foto 11 – 2019

Hotjar

OrangeValley is Founding Member van Hotjar. Hotjar is een all-in-one user feedback tool waarmee wij onder andere heatmaps analyseren, on-site surveys mee opzetten en sessions recordings mee kunnen terugkijken.

Wat is Hotjar?
Essentieel bij het optimaliseren van uw website is het selecteren van de juiste elementen om te optimaliseren. Om erachter te komen waar de knelpunten op uw website zitten is data van groot belang. Met behulp van Hotjar krijgt u inzicht in uw bezoeker. Zo ziet u waar de bezoeker klikt, hoe deze navigeert over de website én waar deze afhaakt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om on-site surveys toe te passen. Met al deze functionaliteiten in één tool is Hotjar dan ook uniek in zijn klasse.

Founding Member
Met trots hebben wij als OrangeValley meegeholpen aan het ontwikkelen van Hotjar. Dit betekent dat wij sinds de start van Hotjar meegedacht hebben in functionaliteiten en deze ook uitvoerig getest hebben. Op de pagina van Hotjar Founding Members staan alle bedrijven en namen die hierbij betrokken waren.

Benieuwd?
OrangeValley kent alle ins en outs van Hotjar en heeft met succes de tool bij verschillende klanten geïmplementeerd. Wilt u ook data-driven aan de slag met conversie optimalisatie met behulp van Hotjar? Neem dan contact met ons op.