Website foto 11 – 2019

Sitespect

A/B Testen en personalisatie zonder vertraging of flicker-effect.

SiteSpect is het toonaangevende platform om AB-Testen, Multivariatie-testen en Personalisatie in te zetten voor uw website. Ook product-aanbevelingen (recommendations) op basis van gedrag en voorkeuren kunt u testen met SiteSpect.

sitespect_logo_final1-300x70Door de unieke, gepatenteerde methode, waarbij geen tags of scripts nodig zijn, kunt u experimenteren op alle delen van uw website en mobiele apps, zonder vertraging in de laadtijd en zonder het gevreesde flicker-effect. Door de zuivere vorm van experimenteren haalt u het optimale rendement uit uw optimalisatie programma, zowel qua omzet als opgedane kennis.

Van eenvoudige experimenten op een landingspagina, die u eenvoudig kunt bouwen met de What-You-See-Is-What-You-Get editor, tot complexe experimenten door de gehele funnel van uw website: Met SiteSpect is het allemaal bereikbaar op een laagdrempelige manier.

De oplossing van SiteSpect is niet gevoelig voor de door alle browsers genomen privacy-beperkingen (ITP en ETP) en zal te allen tijde een compleet beeld van de resultaten laten zien, zowel in de ingebouwde rapportage & analyse-module, als in uw bestaande analytics pakket. SiteSpect is te integreren met elke analytics software.

De oplossing is volledig in lijn met de GDPR / AVG en voldoet aan de allerhoogste veiligheidsstandaarden voor het verwerken van financiële data (PCI-DSS, gebruikt door financiële instellingen) en persoonlijke data in bijvoorbeeld de zorgsector (HIPAA).

SiteSpect is te gebruiken voor elk platform, of het nu gaat om een eenvoudige website of een volledige single-page-application (SPA), en of deze nu wordt gehost in een datacenter of vanuit de cloud.

Voordelen SiteSpect

  • Alles testen op de website en in mobiele apps
  • Geen vertraging in de laadtijd
  • Geen flicker-effect
  • Betrouwbare data (ITP/ETP proof)
  • Integratie met elk platform mogelijk
  • Eenvoudige koppeling met webanalyse-software
  • Data is altijd veilig