Kantoor

Expert Review Analyse

Een expert review is een uitvoerige analyse van jouw website, webshop of mobiele applicatie. Één van onze CRO specialisten zet met deze analyse de fundering op voor een succesvol CRO programma. Dat gebeurt door de belangrijkste thema’s inzichtelijk te maken en de aanpak te definiëren om deze te gaan verbeteren. Alles vanzelfsprekend gebaseerd op data.

Dit krijg je van onze CRO specialisten:

  • 3 tot 5 uitgewerkte optimalisatie thema’s 
  • 5 uitgewerkte AB testen mét design
  • Analyse gebaseerd op een combinatie van de conversie piramide én het LIFT model
  • Effort/gain voor efficiënte groei
  • Fysieke (of digitale) presentie en sparringsmoment
CRO

Inzicht in je doelgroep en optimalisatie kansen

Om een goed totaalbeeld te scheppen wordt deze analyse altijd uitgevoerd op basis van de conversie piramide in combinatie met het LIFT model. Doordat we die plotten op customer journey denken, zorgen we ervoor dat je unieke inzichten krijgt te zien aangaande optimalisatie kansen. Die inzichten koppelen we weer aan een effort/gain model om ervoor te zorgen dat we de optimalisaties op uw website altijd in de juiste volgorde aanpakken. 

Een expert review is de perfecte oplossing voor organisaties die willen starten met CRO maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Middels een expert review worden namelijk snel de grootste optimalisatie kansen van je website blootgelegd. Door zowel per pagina als over de gehele website elementen te analyseren, zien we in snel waar de meeste impact kan worden gemaakt op het aantal conversies. Op deze manier creëren we een totaalbeeld van de website, zodat we jou een zo goed mogelijk advies kunnen geven.

zoeken

Wat We Checken en de Toegevoegde Waarde

Van de websitefunctionaliteit tot de gebruikerservaring; we laten niets aan het toeval over. Elke review biedt gedetailleerde inzichten om de relevantie, duidelijkheid en overtuigingskracht van je website te vergroten. Ontvang een actieplan en vernieuwde ontwerpen voor cruciale webpagina’s, klaar voor implementatie. Met onze hulp kun je effectief barrières elimineren, de klantbetrokkenheid verhogen en een krachtige, overtuigende website presenteren die is afgestemd op de verwachtingen en behoeften van je bezoekers. Elk advies is zorgvuldig samengesteld om directe, meetbare verbeteringen in de conversieratio en klanttevredenheid te realiseren.

CRO

Advies over de UX, techniek en psychologie achter je website

  • Door onze data driven en customer-centric aanpak, baseren wij de expert review altijd op de exacte wensen en behoeftes van jouw bezoekers én potentiële nieuwe doelgroep! 
  • Met een multidisciplinaire team, bestaande uit psychologie specialisten, UX/UI specialisten, statistiek specialisten en developers hebben we altijd de juiste kennis in huis.
  • Je krijgt een totaal advies over het design, de technologie én ervaring op de website van de beste specialisten uit de markt.
  • Een analyse volgens beproefde methode, zodat je website in de juiste volgorde wordt aangepakt.
Medior-Senior-SEO-Consultant

Specialistisch totaaladvies volgens beproefde methodes

Wij geven je een zeer specialistisch advies over de conversie optimalisatie van jouw digitale platform. Onze specialisten werken volgens een gestructureerde methode welke we inmiddels, met 15 jaar ervaring, bij talloze klanten hebben uitgevoerd. En dat in een uitgebreid assortiment aan branches. Of je doelstelling nu lead verzameling, e-commerce sales of engagement met je website is. De expert review analyse is toepasbaar op elke uitdaging.

Benieuwd naar optimalisatiekansen op jouw site?